Αρχική Δήμοι Εκδηλώσεις Drive In 29 και 30/06/2020 – ΔΕΚΠΟΤΑ

Εκδηλώσεις Drive In 29 και 30/06/2020 – ΔΕΚΠΟΤΑ

Εκδηλώσεις Drive In 29 και 30/06/2020 - ΔΕΚΠΟΤΑ

Άλλη μια φορά η ΔΕΚΠΟΤΑ απέδειξε πως ότι διοργανώνει, το κάνει σωστά και έχει πάντα επιτυχία. Έτσι λοιπόν, οι εκδηλώσεις της Δευτέρας 29/6 Drive in Cinema και της Τρίτης 30/6 Drive in Disco music, είχαν απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία το Τμήμα Τροχαίας Δράμας, το Πυροσβεστικό τμήμα, τον Ερυθρό Σταυρό και όλους συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Φυσικά περισσότερο από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εκλεκτό λαό της Δράμας και ιδιαίτερα τους νέους Δραμινούς οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών. Σε αυτούς δίνουμε την υπόσχεση, πως η ΔΕΚΠΟΤΑ θα συνεχίσει να είναι όρθια και να προσφέρει πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τους Δραμινούς και τον Πολιτισμό.

Τέλος, άλλη μια απόδειξη πως ότι κάνει η ΔΕΚΠΟΤΑ έχει επιτυχία είναι το Summer Camp Πολιτισμού για τα παιδιά, για το οποίο ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε 3 φορές τον αριθμό των παιδιών που μπορούμε να φιλοξενήσουμε. Το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον των γονέων για το μοναδικό αυτό πρόγραμμα, μας γέμισε χαρά, αισιοδοξία αλλά και ευθύνη για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα μας δημιούργησε προβληματισμούς, αφενός γιατί μας ήταν εξαιρετικά δύσκολα να «απορρίψουμε» τις αιτήσεις κάποιων παιδιών και αφετέρου γιατί ακόμη ψάχνουμε τον σοβαρό λόγο, που οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου καταψηφίζουν όλες αυτές τις δημιουργικές, πετυχημένες και εν τέλει λαοφιλείς δράσεις, που προσφέρουν τα μέγιστα στη Δραμινή Κοινωνία.

Η ΔΕΚΠΟΤΑ όμως, είναι αποφασισμένη, όσο και αν την πολεμούν, όσο και αν καταψηφίζουν τη χρηματοδότηση της και τις δράσεις της, θα συνεχίσει όρθια να παράγει πολιτισμό και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στο πολιτισμό και στη κοινωνία της Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.