Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Athens Photo Festival 2020: Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για Φωτογράφους και Καλλιτέχνες

Athens Photo Festival 2020: Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για Φωτογράφους και Καλλιτέχνες

Athens Photo Festival 2020: Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για Φωτογράφους και Καλλιτέχνες

Προθεσμία υποβολής: 30 Ιουνίου 2020

Tο Athens Photo Festival 2020 απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε φωτογράφους και δημιουργούς που χρησιμοποιούν το μέσο της φωτογραφίας να υποβάλουν πρόταση για συμμετοχή στο εκθεσιακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Η υποβολή της πρότασης γίνεται ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο του Φεστιβάλ, έως τις 30 Ιουνίου 2020.

Το Athens Photo Festival, πιστό στο καθιερωμένο ραντεβού του, θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τη μεγάλη γιορτή της φωτογραφίας και του σύγχρονου οπτικού πολιτισμού στην Ελλάδα. Εκθέσεις φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από διαφορετικές χώρες καθώς και ένα σύνολο δράσεων θα συγκροτήσουν μια ευρεία πλατφόρμα ανάδειξης της σύγχρονης φωτογραφικής δημιουργίας και αλληλεπίδρασης με την ευρύτερη πολιτιστική κοινότητα.

Το πρόγραμμα των εκθέσεων θα πραγματοποιηθεί από τις 16 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου 2020, με κεντρικό χώρο το Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138. Οι εκθέσεις θα επεκταθούν και σε άλλους χώρους της Αθήνας, διασταυρώνοντας φωτογραφικά έργα, οπτικοακουστικό υλικό, εγκαταστάσεις και καλλιτεχνικές εκδόσεις.

Πληροφορίες & Υποβολή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.