Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και οι ευρωβουλευτές Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Νίκος Ανδρουλάκης στο Delphi Economic Forum V | Digital

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα στηρίζουν και συμμετέχουν στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τίτλο: «Η Επόμενη Μέρα», το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μέσω διαδικτύου, από την Τρίτη 9 έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020.

Αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9.30 π.μ., ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και οι ευρωβουλευτές Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Νίκος Ανδρουλάκης θα συμμετάσχουν σε συνεδρία με τίτλο: «Κορονοϊός και το κόστος της μη-Ευρώπης».

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς την ίδια μέρα στις 12.10 μ.μ. θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο: «Ο νέος πολιτικός κύκλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Τι έχει αλλάξει, τι δεν έχει αλλάξει».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών δωρεάν κατόπιν ελεύθερης εγγραφής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.