Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά AmChamGR Digital Talks & Events

AmChamGR Digital Talks & Events

AmChamGR Digital Talks & Events

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο προσαρμοζόμενο στη νέα πραγματικότητα και ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής μας, προγραμματίζει σε ένα διαδραστικό ψηφιακό περιβάλλον μια σειρά από στοχευμένες εκδηλώσεις ιδιαίτερης προστιθέμενης αξίας (συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, παρουσιάσεις – ομιλίες και σεμινάρια) οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουλίου.

Οι εκδηλώσεις αυτές με γενικό τίτλο AmChamGR Digital Talks & Events καλύπτουν μια ευρεία θεματολογία από πολύ επίκαιρα και σημαντικά για την οικονομία και επιχειρηματικότητα θέματα. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι να αξιολογηθεί η κατάσταση σε διάφορους τομείς της οικονομίας, η  ανάδειξη προτάσεων και καλών πρακτικών και η παρουσίαση λύσεων με τρόπο ουσιαστικό και στοχευμένο.

Ο κύκλος των ψηφιακών εκδηλώσεων ανοίγει με τον τομέα της Υγείας πάνω σε μία ειδική θεματολογία που έχει αναπτυχθεί. Στην πρώτη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 στις 16.00-18.00 μ.μ. με θέμα «Αναδιάρθρωση Εθνικού Συστήματος Υγείας: Βιωσιμότητα και Μεταρρυθμίσεις» θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Βουλευτής, Τομεάρχης Υγείας, Σύριζα Ανδρέας Ξανθός, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Φαρμακευτικών Εταιριών, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Mάκης Παπαταξιάρχης, ο Γενικός Ιατρός, Διευθυντής Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, Μάνης, Υπεύθυνος Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, Ανάργυρος Μαριόλης και ο πρ. Διευθυντής Πολιτικής Διακυβέρνησης για την Υγεία και την Ευεξία στον ΠΟΥ Ευρώπης – Επισκέπτης καθηγητής, Imperial College, London., Άγης Τσουρός. Τη συζήτηση θα συντονίσει  ο καθηγητής παθολογίας – νεφρολογίας του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Ιωάννης Μπολέτης.
 
Τη Δευτέρα 25 Μαίου 2020 στις 17.00-18.30 μ.μ. θα ακολουθήσει online συζήτηση με τον DrGeorge PavlakisChiefHuman Retrovirus Section, Vaccine BranchCenter for Cancer Research National Cancer Institute, ΗΠΑ και τον Καθηγητή κ. Αθανάσιο Σκουτέλη, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Β’ Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο Υγεία, για την πρόοδο των τεχνολογιών εμβολιασμού αλλά και την επιστημονική αντίδραση σχετικά με την πανδημία τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως
 
Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Ηλίας Σπυρτούνιας δήλωσε για την πρωτοβουλία των AmchamGR Digital Talks &  Events: “Σε μια χρονική συγκυρία όπου υπάρχει η ανάγκη να προτάσσονται ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις ώστε η κατάλληλη διαχείριση και αξιολόγηση των μέχρι σήμερα δεδομένων και η αξιοποίηση όλων των δυνατών επιλογών την επόμενη ημέρα, να επαναφέρει την ελληνική κοινωνία και οικονομία μας άμεσα σε μια τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο επιλέγει να αξιοποιήσει τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διαλόγου με μία ποικίλη θεματολογία ουσιαστικής στόχευσης και με τη συμμετοχή έγκριτων συνομιλητών”.
 
Πληροφορίες για τις αρχικές δράσεις του Healthworld 2020 series στο πλαίσιο των AmchamGR Digital Talks & Events μπορείτε να αντλήσετε απο:
 
HEALTHWORLD 2020 Rοundtable Ihttps://bit.ly/3cy8ys2

HEALTHWORLD 2020 1st one-to-one Discussion: https://bit.ly/35XaJ65

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.