Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διαγωνισμοί για εκμίσθωση δύο παραθαλάσσιων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη 2η και 3η...

Διαγωνισμοί για εκμίσθωση δύο παραθαλάσσιων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη 2η και 3η μαρίνα Γλυφάδας Αττικής

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας Ανοικτών ηλεκτρονικών πλειοδοτικών Διαγωνισμών (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση δυο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τα συγκεκριμένα ακίνητα είναι καταστήματα υψηλού επιχειρηματικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, αφού βρίσκονται σε προνομιακή θέση στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Γλυφάδας Αττικής με άμεση θέα στη θάλασσα. Επισημαίνεται, ότι πλέον εντάσσονται στην εγκεκριμένη μελέτη για την ανάπλαση του παραθαλάσσιου μετώπου, την οποία εκπόνησε ο Δήμος Γλυφάδας με την έγκριση ΕΤΑΔ Α.Ε.

Πρόκειται για τo κατάστημα με κωδ.Q34466Μ (πρώην «Μαριδάκι») εμβαδού 254.86τ.μ, στη 2η Μαρίνα Γλυφάδας και το κατάστημα με κωδ.Q34466Z (πρώην Ζέρβα), εμβαδού 679.05.τ.μ., στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, Ν. Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους συγκεκριμένους Διαγωνισμούς, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, 13.30 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία διενέργειας των ηλεκτρονικών διαγωνισμών θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 3339442 και 210 3339530 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@etasa.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.