Αρχική Αεροπορικά Νέα Η VISTARA ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΙΝΔΙΑΣ

Η VISTARA ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΙΝΔΙΑΣ

Η Vistara, κοινοπραξία του Ομίλου Tata και της Singapore Airlines, ξεκινά σήμερα τις πτήσεις εντός Ινδίας, μετά από εντολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη της Ινδικής Κυβέρνησης. Για τις επόμενες εβδομάδες, η Vistara θα εξυπηρετεί ένα περιορισμένο δίκτυο προορισμών, συνδέοντας 24 πόλεις της Ινδίας. Στη συνέχεια, θα εξυπηρετεί σταδιακά ολοένα και περισσότερους προορισμούς πάντα με την επιφύλαξη των κανονιστικών εγκρίσεων από τους φορείς της χώρας.

Η Vistara θα ακολουθήσει αυστηρά όλες τις νέες οδηγίες που εκδίδονται από τις αρχές για όλα τα σημεία επαφής προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

Η υγεία και υγιεινή στο εσωτερικό της καμπίνας διασφαλίζονται σε όλα τα αεροσκάφη της Vistara που κατασκευάζονται από την Airbus και την Boeing και διαθέτουν πολλαπλά συστήματα ροής αέρα και φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης που ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα της καμπίνας. Τα ισχυρά φίλτρα HEPA εγκλωβίζουν το 99,9% των σωματιδίων, όπως ιούς (συμπεριλαμβανομένων των κορονοϊών), βακτήρια και μύκητες και καθαρίζουν τον αέρα στην καμπίνα κάθε δύο έως τρία λεπτά, καθιστώντας έτσι την πτήση έναν εξαιρετικά ασφαλή τρόπο μετακίνησης.

Το προσωπικό της εταιρίας θα φοράει διαρκώς ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE), ενώ το πλήρωμα καμπίνας θα φοράει ιατρικές μάσκες, ασπίδες προσώπου και φόρμες προστασίας. Η αεροπορική θα διανέμει σε κάθε επιβάτη ιατρική μάσκα, την οποία θα πρέπει να φορά σε όλα τα στάδια του ταξιδιού, καθώς και ασπίδα προσώπου και απολυμαντικό το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επίσης, στο πλαίσιο των κανόνων της κοινωνικής αποστασιοποίησης, η αεροπορική εταιρία έχει θέσει σε εφαρμογή νέες διαδικασίες λειτουργίας για να μειώσει έως και 80% τα σημεία με τα οποία έρχονται συχνά σε επαφή οι επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεών της.

 

 

 

 

Επισημαίνεται ότι η Vistara διατηρεί τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής, καθώς με το πέρας κάθε πτήσης πραγματοποιείται απολύμανση των αεροσκαφών της αλλά και βαθύς καθαρισμός όλων των αεροσκαφών κάθε 24 ώρες με τη χρήση εγκεκριμένων ισχυρών καθαριστικών απολύμανσης..

Τέλος, μαζί με την ομάδα Ιατρικής Βοήθειας του Αεροδρομίου η αεροπορική εταιρία θα εξασφαλίζει προληπτικό έλεγχο για κάθε επιβάτη που εμφανίζει συμπτώματα του COVID-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.