Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TÜV AUSTRIA Covid-Shield: Το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης παγκοσμίως με την υπογραφή...

TÜV AUSTRIA Covid-Shield: Το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης παγκοσμίως με την υπογραφή της TÜV AUSTRIA

TÜV AUSTRIA Covid-Shield

H TÜV AUSTRIA Hellas ανέπτυξε και παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης παγκοσμίως για τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορονωϊό, το TÜV AUSTRIA Covid-Shield. Η εταιρεία, με τη νέα Πιστοποίηση, είναι παρούσα και ενεργή στην επανεκκίνηση της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας μετά την περίοδο της καραντίνας και αυξάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις, οι οποίες την εφαρμόζουν και πιστοποιούνται.

Συγκεκριμένα, με ευθύνη και μέριμνα για την Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια, η TÜV AUSTRIA Hellas, με το νέο σχήμα πιστοποίησης, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που η δραστηριότητά τους ενέχει συναναστροφή και φιλοξενία και εν γένει διαθέτουν χώρους συνάθροισης, επιβεβαιώνοντας ότι:

  • Λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
  • Παρέχουν τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.
  • Διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιούν με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό τους για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).
  • Ενημερώνουν και καθοδηγούν κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Το σχήμα TÜV AUSTRIA Covid-Shield διαθέτει τρεις διαβαθμίσεις Πιστοποίησης ανάλογα με τα χρονικά διαστήματα και τη μεθοδολογία που υλοποιούνται οι επιθεωρήσεις.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του TÜV AUSTRIA Covid-Shield, ο CEO της εταιρείας Ιωάννης Καλλιάς, υπογράμμισε: «Για όλους εμάς στην TÜV AUSTRIA Hellas η ουσιαστική και έμπρακτη προστασία της  Υγείας και της Επιχειρηματικής Συνέχειας είναι Πολιτισμός. Αυτός είναι και ο λόγος, που επιλέγουμε να συνεισφέρουμε από το δικό μας μετερίζι στην κρίσιμη στιγμή της επανεκκίνησης της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, μετά από αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία με την οποία είμαστε ακόμα αντιμέτωποι. Στο μεγάλο στοίχημα της άρσης των δισταγμών και της ενίσχυσης της εμπιστοσύνης για την σταδιακή επαναφορά στην «κανονικότητα», στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας, δημιουργώντας  ένα σχήμα Πιστοποίησης – ασπίδα για τις επιχειρήσεις κατά της νόσου – ασπίδα για τους ίδιους τους καταναλωτές και την ευρύτερη Κοινωνία».   

Το νέο σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield αφορά σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, μονάδες υγείας, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο σχήμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.