Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Μαρίνα Φλοίσβου στηρίζει δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του...

H Μαρίνα Φλοίσβου στηρίζει δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού

Μαρίνα Φλοίσβου
Celestyal Cruises

Η Μαρίνα Φλοίσβου εστιασμένη στο όραμά της για την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, συμβάλλει με τη σειρά της στις ανάγκες των επαγγελματιών υγείας και των νοσοκομείων, καθώς και των ευάλωτων συνανθρώπων και προχωράει σε δράσεις προσφοράς.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες η Μαρίνα Φλοίσβου προχώρησε σε δωρεά χρηματικού ποσού στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων που πλήττονται από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Στο πλαίσιο αυτό η Μαρίνα Φλοίσβου συνεισέφερε στην προμήθεια και διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής ανάγκης, μέσω του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου.

Παράλληλα, αντίστοιχη δωρεά έγινε για την ενίσχυση της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ με σκοπό την θωράκιση της υγείας των παιδιών, καθώς και τη διευκόλυνση του έργου του ιατρικού και λοιπού προσωπικού της κλινικής.

Επιπρόσθετα, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, η Μαρίνα Φλοίσβου έχει εφαρμόσει μέτρα προστασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Ενδεικτικά, στις εγκαταστάσεις της μαρίνας εφαρμόστηκαν:
• Περιορισμός μαζικής πρόσβασης του κοινού στη μαρίνα με απενεργοποίηση των δύο εισόδων πεζών, καθώς και της εισόδου από το Δημοτικό Πάρκο.
• Προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των δύο δημόσιων χώρων στάθμευσης με σκοπό την αποτροπή μαζικής πρόσβασης επισκεπτών με τα οχήματά τους.

Τα μέτρα αυτά είχαν άμεσο και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.