Home Δήμοι Προμήθεια ιατρικού-εξοπλισμού ύψους 55.000 ευρώ για το Κέντρο Υγείας & άλλων μονάδων...

Προμήθεια ιατρικού-εξοπλισμού ύψους 55.000 ευρώ για το Κέντρο Υγείας & άλλων μονάδων του Δήμου Μυκόνου

Τον προϋπολογισμό και τη δαπάνη για την επιπλέον προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού-υλικού για το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική) και άλλων υπηρεσιών του νησιού και του Δήμου, για την αποφυγή της διάδοσης του SARS-CoV-2, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 27ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με εισήγηση του Προέδρου και Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Η συγκεκριμένη δαπάνη περιλαμβάνει την αγορά συστήματος διαγνωστικής θερμογραφίας ανίχνευσης πυρετού & συστήματα σάρωσης με κάμερες θερμικής απεικόνισης, ψηφιακό φορητό καρδιογράφο, πιεσόμετρα, συμπυκνωτές οξυγόνου, μάσκες με βαλβίδα εκπνοής και μάσκες μιας χρήσης, γάντια latex μιας χρήσης, προστατευτικά γυαλιά και προστατευτική αδιάβροχη φόρμα μιας χρήσης.

Μετά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Κ. Κουκάς, δήλωσε: « Η αντιμετώπιση της πανδημίας στο νησί μας πέρα από την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής προϋποθέτει και τη μέγιστη δυνατή στήριξη του Κέντρου Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε την αγορά επιπλέον ιατρικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας, αλλά και επιπλέον εξοπλισμό για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και του Δήμου Μυκόνου.

Με συνέπεια, σοβαρότητα και ευθύνη θα δώσουμε και θα κερδίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη μάχη»

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.