Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης στηρίζει τα στρατόπεδα του Έβρου

Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης στηρίζει τα στρατόπεδα του Έβρου

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου και κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, σήμερα το πρωί παραδόθηκαν 25 τόνοι τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ ΑΕ. για οικοδομικές ανάγκες στρατοπέδων στον Έβρο.

Ο Ταξίαρχος Ακρίβος Χαράλαμπος, ευχαρίστησε την κ. Πατουλίδου και τον Διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας κ. Κωνσταντίνο Νικολάου για την σπουδαιότητα αυτής της κίνησης εταιρικής ευθύνης από την πλευρά της τσιμεντοβιομηχανίας και τόνισε πως τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες ,ενδυναμώνοντας την ασφάλεια των συνόρων.

Ο κ. Νικολάου από την πλευρά του επεσήμανε πως οι άνθρωποι του ΤΙΤΑΝΑ, δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι κυρίως σ’ αυτή τη χρονική συγκυρία.

Η κ. Βούλα Πατουλίδου ,ευχαρίστησε και τις δύο πλευρές για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία και δήλωσε πως μπορεί να είναι δύσκολες οι στιγμές για όλη την ανθρωπότητα αλλά φροντίζουμε να αναδεικνύουμε , τις βέλτιστες πρακτικές από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία πολιτών συνεισφέροντας με κάθε τρόπο όπου μπορεί ο καθένας μας,από όποια θέση ” ευθύνης ” υπηρετεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.