Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Tui παγώνει τις κρατήσεις και τις προκαταβολες

Η Tui παγώνει τις κρατήσεις και τις προκαταβολες

TUI

Σμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, ο ταξιδιωτικός όμιλος Tui, προχωρά σε «πάγωμα» προκαταβολών και ακυρώσεις κρατήσεων, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξενοδόχοι σε Ελλάδα και Ισπανία δήλωσαν ότι η Tui έχει επικοινωνήσει με ταξιωτικούς πράκτορες τους οποίους πιέζει να ακυρώσουν κρατήσεις, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πληρώσει προκαταβολές.

Ενα από τα μεγαλύτερα πλήγματα για την Tui οφείλεται στα τεράστια προβλήματα στον τομέα της κρουαζιέρας, με τη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου Princess Cruisses να ανακοινώνει ότι θα σταματήσει τη δραστηριότητά της για διάστημα δύο μηνών.

Την ίδια ώρα, Έλληνες ξενοδόχοι, οι οποίοι κλείνουν σχεδόν το 15% των κρατήσεών τους μέσω της Tui, ανέφεραν ότι οι προκρατήσεις δωματίων έχουν υποχωρήσει κατά 40%, καθιστώντας ακόμη πιο δυσοίωνες τις προοπτικές για έναν κλάδο από τον οποίο η ελληνική οικονομία αντλεί τεράστιο μέρος των εσόδων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.