Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού με τη διοίκηση της «HellasCert»

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού με τη διοίκηση της «HellasCert»

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού με τη διοίκηση της «HellasCert»
Celestyal Cruises

Στο κέντρο της συζήτησης η θωράκιση και ενίσχυση του Τουρισμού

Σε μια άκρως εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης υποδέχθηκε στο γραφείο του, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης «HellasCert», με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Ιωάννη Καλλιά.

Στο κέντρο της συνάντησης βρέθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και στον κρίσιμο ρόλο της Πιστοποίησης για τη θωράκιση και ενίσχυση του Τουριστικού κλάδου, στο σύνολό του.

Με αφορμή τη συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού, ο Πρόεδρος της «HellasCert», κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε:

«Ο Τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Είναι ένας από τους κλάδους με την μεγαλύτερη ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία που αποτελεί τεράστιο εθνικό κεφάλαιο για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας. Υποχρέωσή μας, απέναντι στα εκατομμύρια των επισκεπτών, αλλά και στις χιλιάδες των εργαζομένων που απασχολούνται στον Τουριστικό κλάδο, είναι η θωράκισή του με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Η Πιστοποίηση του τουριστικού μας προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ένα πολύτιμο εργαλείο προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον ελληνικό Τουρισμό».

Εκτός από τον κ. Καλλιά, την «HellasCert» εκπροσώπησαν ο κ. Ιωάννης Καραγιάννης μέλος του ΔΣ, ο κος Δημήτρης Σούκης μέλος του ΔΣ και ο κ. Χαράλαμπος Αγγελούδης Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής της «HellasCert» για θέματα Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.