Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ενημέρωση – πληροφόρηση για την πορεία και την εξέλιξη των κρουσμάτων του...

Ενημέρωση – πληροφόρηση για την πορεία και την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορονοϊού

Την Δευτέρα 24-2-2020 στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας έγινε μια συνάντηση των παραγωγικών φορέων της Κέρκυρας με σκοπό την ενημέρωση – πληροφόρηση για την πορεία και την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορονοϊού <covid19> παγκοσμίως, αλλά και τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στην τουριστική βιομηχανία , εν όψει της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ.κ. Βούλγαρης Χαράλαμπος και Ρόκας Σπυρίδων, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χειρδάρης Νίκος , ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ένωσης Εστίασης κ.κ. Βεργέτης Νίκος και Βλάχος Γιάννης, ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Μικάλεφ Σπύρος και οι κ.κ Διαβάτης Τάσος εκ μέρους της AOCTA και Μπαλανίκας Τάσος εκ μέρους της Λέσχης Αρχιμαγείρων.

Έγινε μια ενδελεχής και λεπτομερής ενημέρωση από τον επιστημονικό σύμβουλο της Π.Ι.Ν. κ. Μηλιό Γιώργο ,Γενικό Ιατρό.
Ενημερωθήκαμε για την κατάσταση ετοιμότητας που υπάρχει σύμφωνα με τις οδηγίες της Κεντρικής Κυβέρνησης στις πύλες εισόδου του νησιού, αλλά και την ετοιμότητα του Γ.Ν. Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ενημερωθήκαμε για τα προληπτικά μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού .
Σε γενικές γραμμές σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται πανικός και ιδιαίτερη ανησυχία εκ του γεγονότος ότι ο κορονοϊός έχει χτυπήσει την πόρτα της γειτονικής χώρας της Ιταλίας , αλλά μόνο σωστή ενημέρωση και προφύλαξη.

Τέλος καταλήξαμε ότι αυτές οι τόσο χρήσιμες πληροφορίες καλό θα ήταν να γίνουν γνωστές σε όλους τους επαγγελματίες του νησιού, εν όψει της τουριστικής περιόδου
.Για αυτό αποφασίσαμε να γίνει μια ενημερωτική ημερίδα για το θέμα αυτό στο Επιμελητήριο ανοικτή σε όλους τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας.

Η ημερομηνία και η ώρα θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές με νεότερο δελτίο τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.