Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παγκόσμιο κέντρο «τουριστικής» εκπαίδευσης η Αττική

Παγκόσμιο κέντρο «τουριστικής» εκπαίδευσης η Αττική

Σε Διεθνές κέντρο αειφόρου εκπαίδευσης θα μετατραπεί, πολύ σύντομα, η Τουριστική Σχολή Αναβύσσου, σύμφωνα με όσα είπε ο Υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας, στον χαιρετισμό του κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης της Περιφέρειας Αττικής στο μουσείο Ακρόπολης όπου ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης παρουσίασε τους βασικούς άξονες της στρατηγικής που θα εφαρμόσει η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας με στόχο να γίνει η Αττική ένας σύγχρονος, κοσμοπολίτικος 12μηνος τουριστικός προορισμός, μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Ο κ. Κόνσολας ο οποίος συνεχάρη τον κ. Πατούλη για το σημαντικό στρατηγικό σχέδιο που δρομολογεί η Περιφέρεια με στόχο την τουριστική τόνωση της Αττικής και τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει την απόλυτη στήριξη της ηγεσίας του υπουργείου. Ανακοίνωσε ότι με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιηθεί Διυπουργική Επιτροπή με στόχο την αντιμετώπιση διαχρονικών παθογενειών. «Είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας που γράφεται με τη νέα περιφερειακή αρχή. Η Αττική έχει ένα μοναδικό ιστορικό και πολιτιστικό απόθεμα το οποίο θα αναδείξουμε, μέσα από συλλογική προσπάθεια» τόνισε.

«Απόφαση μας», συνέχισε ο κ. Κόνσολας, «είναι μαζί με τον Περιφερειάρχη και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αττικής, να στηρίξουμε δύο νέες θεματικές της Αττικής, η μία είναι ο καταδυτικός τουρισμός, που έρχεται τις επόμενες ημέρες στη βουλή, μια σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία που δίνει διέξοδο στην ακτογραμμή και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και η δεύτερη είναι το σχέδιο της Τουριστικής εκπαίδευσης κατάρτισης και δια βίου με έδρα την Ανάβυσσο, ένα πολύ σημαντικό ανατρεπτικό σχέδιο, που η Αττική θα μετατραπεί σε Παγκόσμιο κέντρο εκπαίδευσης, όπως διατύπωσε και ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στην συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Πρωθυπουργό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.