Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πατούλης: «Δημιουργείται ενιαίος Οργανισμός Τουρισμού»

Πατούλης: «Δημιουργείται ενιαίος Οργανισμός Τουρισμού»

Ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι προωθείται η δημιουργία ενιαίου οργανισμού τουρισμού Περιφέρειας της Αττικής, όπου θα συμμετάσχουν όλοι οι δήμοι και οι εκπρόσωποι των φορέων.

Ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι προωθείται η δημιουργία ενός Ενιαίου Οργανισμού Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, που θα προγραμματίζει και θα συντονίζει όλες τις δράσεις, με τη συμμετοχή όλων των Δήμων αλλά και εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων, αλλά και ότι θα δρομολογηθούν δράσεις τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, καθώς και οργανωμένες εκστρατείες ευαισθητοποίησης για την προώθηση της τουριστικής συνείδησης και επαγγελματισμού.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη δημιουργία υποδομών για τις μετακινήσεις των επισκεπτών, με προτεραιότητα στα άτομα με κινητικές δυσκολίες, στο πλαίσιο της στρατηγικής της νέας διοίκησης για μία Περιφέρεια ανθρωπιάς, χωρίς αποκλεισμούς.

Επιπρόσθετα θα δοθεί βάρος στην ανάπτυξη των θεματικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με βάση τους στόχους της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, και έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, της φύσης και των φυσικών πόρων καθώς και την προστασία του αυθεντικού χαρακτήρα της περιοχής και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.