Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η βραχυπρόθεσμη μίσθωση με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να έχει υψηλές αποδόσεις

Η βραχυπρόθεσμη μίσθωση με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να έχει υψηλές αποδόσεις

Βραχυπρόθεσμη μίσθωση με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να έχει υψηλές αποδόσεις - Καναπές κρεβάτι Νάξος

Ο ταχύτερα ίσως αναπτυσσόμενος κλάδος στον τουρισμό είναι η βραχυπρόθεσμη μίσθωση (RBNB). Με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να έχει υψηλές αποδόσεις.

Βραχυπρόθεσμη μίσθωση με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να έχει υψηλές αποδόσεις - Καναπές κρεβάτι ΝάξοςΓι αυτό χρειάζεται λειτουργικά έπιπλα πολλαπλών χρήσεων, ανθεκτικά στην χρήση, που προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες  τόσο στην άνεση όσο και την αισθητική.

Βραχυπρόθεσμη μίσθωση με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να έχει υψηλές αποδόσεις - Καναπές κρεβάτι ΝάξοςΣτην Δ.Ραγιαδάκος αβεε “το σπίτι του καναπέ κρεβάτι”, έχουμε προτάσεις για καναπέδες, καναπέδες κρεβάτι και κρεβάτια, με πολύ ανθεκτικά σκελετά και μηχανισμούς, πιστοποιημένα  οικολογικά και άνετα στρώματα, και μηχανισμούς που καλύπτουν κάθε ανάγκη.Προτάσεις για καναπέδες κρεβάτι ειδικά για βραχυπρόθεσμη μίσθωσηΓια να κατεβάσετε τον κατάλογο με προτάσεις για καναπέδες κρεβάτι ειδικά για βραχυπρόθεσμη μίσθωση κάντε click εδώ ή στην παραπάνω εικόνα

Έτσι δίνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε χώρου.

Σας περιμένουμε λοιπόν ειδικά τους επαγγελματίες του RBNB,να κλείσετε ραντεβού στο ‘’RBNB show”, μια διήμερη παρουσίαση εξειδικευμένη στις ανάγκες της βραχυχρόνιας μίσθωσης που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημά μας στην Νέα Ιωνία, στις 28/29 Φεβρουαρίου. Ραντεβού στο nrag@dosragiadakos.com και στο 210-2826311. Υπεύθυνος: Νικόλας Ραγιαδάκος.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.ragiadakos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.