Αρχική Εκδηλώσεις SWOT & Ξ.Ε.Ε. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ 4ο BOUTIQUE HOTELS FORUM

SWOT & Ξ.Ε.Ε. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ 4ο BOUTIQUE HOTELS FORUM

Boutique Hotels & Παραδοσιακά Καταλύματα της Ελλάδας συναντούν την Τουριστική αγορά

Η SWOT | Hospitality Management Company διοργανώνει το 4ο Boutique Hotels Forum, την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Ακόμη μία χρονιά το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στα πλαίσια του σχεδίου ανταποδοτικότητας και προβολής που υλοποιεί για τα μέλη του, ενισχύει τη διοργάνωση με την υποστήριξή του μέσα από μία σημαντική στρατηγική συνεργασία με τη SWOT.

Tο Forum απευθύνεται σε Boutique Hotels και Παραδοσιακά Καταλύματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν ήδη πιστοποιηθεί από το Ξ.Ε.Ε. ή επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα πιστοποίησης, βάσει των κριτηρίων και προϋποθέσεων που έχει ορίσει το Επιμελητήριο.

Η συμμετοχή για όποια από τα ξενοδοχεία ή τα καταλύματα πληρούν τις προϋποθέσεις, είναι δωρεάν, αφού το Ξ.Ε.Ε. στα πλαίσια των ενεργειών που πραγματοποιεί για τη στήριξη των μελών του, καλύπτει το σύνολο του κόστους.
 
Το πρόγραμμα συναντήσεων ορίζει την επαφή με ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον διαμονής σε Boutique Hotels και Παραδοσιακά Καταλύματα της Ελλάδας.
 
Το Forum θα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, σεμινάρια από ειδικούς της τουριστικής αγοράς, με σκοπό την ενίσχυση και ενημέρωση νέων τρόπων προσέγγισης πελατών.
 
Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο forum@swot.gr και στο τηλ. +30 210 33 92200 ή συμπληρώστε την αίτηση προεγγραφής πιστοποίησης που θα βρείτε στο: www.boutique-hotel.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.