Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά BnB Guest Conference 2020 25 & 26 Ιανουαρίου, Divani Caravel Hotel

BnB Guest Conference 2020 25 & 26 Ιανουαρίου, Divani Caravel Hotel

The Best for the Guest

Με πνεύμα έντονης εξωστρέφειας και με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες των ιδιοκτητών, διαχειριστών και εταιριών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, το BnB Guest Conference 2020 δίνει ραντεβού στις 25 & 26 Ιανουαρίου στο Divani Caravel Hotel.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου συνεδρίου που το ανέδειξε στο μεγαλύτερο συνέδριο για τη Βραχυχρόνια Μίσθωση στην Ελλάδα (30 ομιλητές και περισσότεροι από 1500 επισκέπτες), το BnB Guest Conference αποτελεί το κορυφαίο φόρουμ της συγκεκριμένης αγοράς.

Το συνέδριο έχει ως στόχο να αναδείξει τις παγκόσμιες τάσεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης και στην Ελλάδα, φιλοξενώντας εξειδικευμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές. Και ταυτόχρονα να αποτελέσει ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και ιδεών με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που έρχονται, τόσο στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης όσο και στον τουριστικό κλάδο γενικότερα.

Οι ομιλίες, τα πάνελς συζητήσεων αλλά και οι τετ-α-τετ on stage συνεντεύξεις θα καλύψουν μια ευρεία θεματολογία. Από τα στατιστικά και δεδομένα της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου στο μέλλον και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στο εξωτερικό, μέχρι πρακτικές λύσεις και απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τη λειτουργία των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, τα διαθέσιμα εργαλεία, τις νομοθετικές και φορολογικές διατάξεις που διέπουν τη συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα, τους επικείμενους κανονισμούς. Και όλα αυτά με την παρουσίαση απτών παραδειγμάτων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Μερικοί από τους ισχυρότερους παίκτες της αγοράς έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο BnB Guest Conference. Εκπρόσωποι από τη European Holiday & Home Association, την AirDNA, την Expedia Group, την Kigo, τη Mint, την ibnb.gr, το GSTC, είναι μερικοί μόνο τους ομιλητές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου, η τελική μορφή του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα καθώς υπάρχουν συνεχείς προσθήκες.

Ετήσια συνάντηση Airbnb Greece – Greek Hosts facebook page

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση των μελών της μεγαλύτερης ομάδας hosts στο Facebook, της Airbnb Greece – Greek Hosts, με την παρουσία των διαχειριστών της ομάδας, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην κεντρική αίθουσα της Ολομέλειας.

Η φιλοσοφία του συνεδρίου

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στους διαχειριστές και στις εταιρίες διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν κλάδο που συνδέει άμεσα το real estate με την τεχνολογία, οι ομιλητές θα επιχειρήσουν να δώσουν στους διαχειριστές τις λύσεις που χρειάζονται για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους.

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, που επιχειρούν ή επιθυμούν να, προσεγγίζοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες τους αλλά και προτείνοντας καλές πρακτικές για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της και της δραστηριότητάς τους.

Παράλληλα με τις εργασίες της ολομέλειας του συνεδρίου, και τις δύο ημέρες θα πραγματοποιηθεί σε παρακείμενη αίθουσα ένα χρήσιμο workshop από το Tax Heaven.

Το Tax Heaven αποτελεί το πιο έγκυρο portal ενημέρωσης όλων των οικονομικών στελεχών και φοροτεχνικών στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εγκυρότητα και η τεχνογνωσία του το έχουν κατατάξει ως τη Βίβλο της οικονομικής και λογιστικής ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες του Tax Heaven θα παρουσιάσουν την υφιστάμενη φορολογική νομοθεσία και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή λογιστική διαχείριση της επαγγελματικής δραστηριότητας της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, το workshop θα απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, σε νομικά πρόσωπα, σε ιδιοκτήτες Apart Hotels, και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου το workshop θα απευθύνεται κυρίως σε φυσικά πρόσωπα. Ενώ και τις δύο ημέρες, χρήσιμες πληροφορίες θα μπορούν να αντλήσουν δικηγόροι, οικονομολόγοι, λογιστές, επενδυτικοί σύμβουλοι, μεσίτες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος που δραστηριοποιείται στην αγορά της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης και που επιθυμεί να λάβει σωστή λογιστική και φορολογική καθοδήγηση.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες εγγραφής θα δείτε εδώ

Εκθέτες και workshops

Παράλληλα, οι επισκέπτες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται ή απευθύνονται στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι οποίες θα έχουν δυναμική παρουσία με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα και workshops εκπαιδευτικού χαρακτήρα στη παράλληλη αίθουσα του συνεδρίου.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εκθέτης πατήστε εδώ

Το BnB Guest Conference 2020 αναμένεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά το σύνθημά του, “The Best for the Guest”, αποτελώντας το κορυφαίο φόρουμ της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλάδου και την ανάδειξή του σε ισχυρό παίκτη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Και η 20ετής εμπειρία της Smart Press στη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, εγγυάται την επιτυχία της διοργάνωσης.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

*οι συμμετοχές ανανεώνονται συνεχώς.

Κάντε την εγγραφή σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εδώ

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.