Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο κ. Στρατής Ελευθερίου Διευθύνων ανακοίνωσε την διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου Orancon...

Ο κ. Στρατής Ελευθερίου Διευθύνων ανακοίνωσε την διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου Orancon Athens Forum 2020

Στρατής Ελευθερίου Διευθύνων της Orancon Group

Σε μια αίθουσα πλημμυρισμένη από φίλους και συνεργάτες ο Διευθύνων της Orancon Group ο κ. Στρατής Ελευθερίου, τη περασμένη Παρασκευή 17, Ιανουαρίου ανακοίνωσε την διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου Orancon Athens Forum 2020.

Για εμάς στον Όμιλο Orancon, ο Τουρισμός υπό την ευρύτερη έννοια του δεν είναι πλέον θέμα ατομικών δράσεων σε έναν οργανισμό, αλλά η ανάπτυξή του και η βελτιστοποίηση των υπηρεσιών.

Αυτό είναι κάτι που πλέον μας αναγνωρίζει όλη η τουριστική αγορά και η βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του θα είναι το αποτέλεσμα των Διεθνών Συνεργατικών Σχέσεων καθώς και εταιρικών σχέσεων από όσους έχουν κοινό στόχο αλλά και κοινό όραμα, τόνισε”.

Με στόχο παγκοσμιοποίηση του εθνικού μας τουριστικού προϊόντος, καθώς και η παρουσίαση καινοτόμων και μοναδικών εφαρμογών σε όλο το φάσμα της τουριστικής δραστηριότητας ο όμιλος τουριστικών επιχειρήσεων Orancon Athens διοργανώνει στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2020, στο Πολεμικό Μουσείο το διεθνές συνέδριο Orancon Athens Forum 2020.

Εκτός από τις κύριες δραστηριότητες στο φόρουμ, θα υπάρχουν εκθεσιακές εκθέσεις από όλες τις εταιρείες του Ομίλου Orancon και άλλους Έλληνες και ξένους πράκτορες / ταξιδιωτικούς πράκτορες, με στόχο την προβολή και παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Το Φόρουμ θα συνοδεύεται από την παρουσία και συμμετοχή φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπροσώπους του Κράτους και των εμπλεκόμενων Αρχών Τουρισμού, φοιτητές από τις Τουριστικές Επιστήμες και μέλη του διεθνούς Τύπου.

Στο πλαίσιο του φόρουμ θα πραγματοποιηθεί και η 2η ετήσια συνάντηση Shorex (2020) με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μερών από 14 χώρες και 42 λιμανιών που αποτελούν το εμπορικό σήμα του Big Blue Travel στο δίκτυο Shorex.gr.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των τουριστικών δράσεων για την Ελλάδα (Greek Spiti) και η επίσημη παρουσίαση των πρωτοποριακών εργαστηρίων που οδήγησαν στη δημιουργία του Albanian Spiti, του Bulgarian Spiti, του Cyprus Spiti, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσίαση του Indian Spiti, το οποίο είναι η κορυφή στην επέκταση αυτών των συνεργασιών μεταξύ των αναδυόμενων αγορών όπως η Ινδία.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, εκτός από τις παρουσιάσεις, θα γίνουν και εργαστήρια με στόχο την ανάλυση των νέων προϊόντων, την ανταλλαγή ιδεών για τη βελτίωση και την ποιοτική τους αναβάθμιση.

Τέλος το απόγευμα της 22/02 η Orancon Group θα παραθέσει στους συνέδρους επίσημο δείπνο.

O κ. Βάϊος Ποντίκας Γενικός Δ/ντής του Big Blue Travel έκανε τον Απολογισμό του 2019 και ανακοίνωσε τον Προϋπολογισμό για το 2020.

Με κύκλο εργασιών που άγγιξε τα 4.810.591,76 Ευρώ και συνολικό κέρδος για τον Όμιλο τις 151.764,00 Ευρώ και επενδύσεις της τάξης των 182.850 ευρώ έκλεισε το 2019.

Ενώ για το 2020 προβλέπεται ο κύκλος εργασιών να φτάσει τα 6.430.000 Ευρώ.

Δείτε λεπτομέρειες στους παρακάτω πίνακες

Τέλος έγινε ο αγιασμός καθώς και η κοπή της πίτας, με πολλά δώρα που κέρδισαν οι παρευρισκόμενοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.