Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Stories Urban Bistronomy: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στο ολοκαίνουριο rooftop εστιατόριο του...

Stories Urban Bistronomy: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στο ολοκαίνουριο rooftop εστιατόριο του Editor Athens Hotel στην καρδιά της πόλης

Stories Urban Bistronomy: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στο ολοκαίνουριο rooftop εστιατόριο του Editor Athens Hotel στην καρδιά της πόλης

Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, με θέα το αυθεντικό και ολοζώντανο αστικό τοπίο, δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος για τα ηλιόλουστα πρωινά, τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και τα μαγευτικά βράδια.

Η νέα άφιξη στην πόλη ακούει στο όνομα Stories Urban Bistronomy, ένα γαστρονομικό καταφύγιο με φιλόξενη ατμόσφαιρα και άψογο service, που υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού & φιλοξενίας. Θα αποτελέσει την τέλεια αφορμή, για να μαζευτούν ξανά γύρω από ένα τραπέζι, οικογένειες, φίλοι και γνωστοί, για να μοιραστούν ιστορίες.

Τοποθετημένο στο Rooftop του ξενοδοχείου Editor Athens Hotel, το ολοκαίνουριο Stories Urban Bistronomy, προσφέρει τις πιο #edited εμπειρίες στους φιλοξενούμενους, ένα γαστρονομικό concept βασισμένο στην Ελληνικότητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που βασίζονται στα αγνά και μοναδικής ποιότητας προϊόντα της ελληνικής γης όπως και μια αίσθηση φιλοξενίας που αντιπροσωπεύει τη χώρα μας.

Βασικό ρόλο σε κάθε συνταγή του σεφ, παίζουν οι ποιοτικές πρώτες ύλες οι οποίες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και συνδυάζονται με υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής παρουσιάζοντάς μας πιάτα με μια σύγχρονη και elegant προσέγγιση.

Ο σεφ Γιάννης Λιόκας και η ομάδα του εμπνέονται από τη γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας και δημιουργούν πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αναδεικνύοντας την αγάπη τους αλλά και τη γνώση πάνω σε αυτή. Πιάτα όπως το κριθαράκι με καραβίδα, μοσχαρίσια ουρά, πούδρα από βασιλομανίταρα, τον λαχανοντολμά στα κάρβουνα με προβατίνα, πουρέ καρότο, αυγολέμονο και τουρσί και τον μπακλαβά με παγωτό κανέλα, καραμελωμένα φρούτα, που φέρνουν στο νου γευστικές αναμνήσεις της παραδοσιακής Ελλάδας. H ανοιχτή κουζίνα είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσει κανείς τη δημιουργία αυτών των γαστρονομικών ιστοριών.

Στο πνεύμα των εορτών και με αφορμή το επίσημο opening, την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το Stories Urban Bistronomy, υπόσχεται να σας χαρίσει πολύτιμες γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους σας, με ένα πλούσιο εορταστικό και ευφάνταστο μενού.

Για το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων, ο Σεφ σας καλωσορίζει με πιάτα όπως Κολοκύθα με πορτοκάλι, καραβίδα και αυγοτάραχο, κριθαράκι με φραγκόκοτα, μανιτάρια shitake και παλαιωμένη γραβιέρα, μιλφέιγ με χειμερινἀ φρούτα, κρέμα βανίλιας και κανέλα.

Τιμή/άτομο, 60 ευρώ.

Το τελευταίο δείπνο του χρόνου πρέπει να είναι μαγικό και για αυτό ο Γιἀννης Λιόκας και η ομάδα του Stories Urban Bistronomy, φρόντισε να δημιουργήσει πιάτα όπως σούπα αγκινάρας με χτένια και μαύρη τρούφα, μοσχαρίσια μάγουλα  με γλυκό τραχανά, ελληνικό καφέ και λεμονοθύμαρο. Το δείπνο θα ολοκληρωθεί γευστικά με τσουρέκι με πικρή σοκολάτα, κάστανα και μανταρίνι.

Τιμή/ άτομο 70 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις, καλέστε στο 21 0331 1444.