Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To αεροσκάφος της AIR MEDITERRANEAN στο 4ο Plane Pull για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διεξήχθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών...

To αεροσκάφος της AIR MEDITERRANEAN στο 4ο Plane Pull για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διεξήχθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση στην αεροδρομιακή κοινότητα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά την Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών: Το 4ο Plane Pull στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα στην πίστα αεροσκαφών του αεροδρομίου, με τη συμμετοχή 14 ομάδων 20 – 30 ατόμων, που είχαν ως στόχο η κάθε μία να τραβήξει για 20 ολόκληρα μέτρα ένα Boeing 737- 400 του στόλου της ΑIR MEDITERRANEAN.

Κοινός σκοπός όλων ήταν η συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας, μέσω των οποίων, το 2018 υποστήριξε πανελλαδικά 27.121 παιδιά με προβλήματα υγείας και τις οικογένειές τους! (Κινητές Ιατρικές Μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, Προληπτική Ιατρική με 3 Κινητές Μονάδες, Στήριξη νοσηλευόμενων Παιδιών σε -Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Υγείας, Παιδιατρική Κατ΄Οίκον Νοσηλεία, Φροντίδα στο Σπίτι, Φιλοξενία Οικογενειών με παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας).

O Πρόεδρος της AIR MEDITERRANEAN κ. Andrew Hallak δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό η AIR MEDITERRANEAN συμμετείχε στο 4ο Plane Pull ενεργά, θέτοντας στη διάθεση της διοργάνωσης αεροσκάφος του στόλου της και φυσικά το ανθρώπινο δυναμικό της. Είμαστε περήφανοι που στηρίξαμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ενισχύσαμε το πολύτιμο έργο του για κάθε παιδί στην Ελλάδα».

Τα Βραβεία που δόθηκαν ήταν:

Για την πιο γρήγορη ομάδα
 1ο Βραβείο για την πιο γρήγορη ομάδα: GOLDAIR HANDLING
 2ο Βραβείο για την πιο γρήγορη ομάδα: AIR MEDITERRANEAN
 3ο Βραβείο για την πιο γρήγορη ομάδα: DHL HELLAS

Για την πιο αργή ομάδα
 1ο Βραβείο για την πιο αργή ομάδα: «ΤO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
 2ο Βραβείο για την πιο αργή ομάδα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
 3ο Βραβείο για την πιο αργή ομάδα: ΑΙΑ  1

Για την πιο ενθουσιώδη ομάδα
 1ο Βραβείο για την πιο ενθουσιώδη ομάδα: ΣΕΤΕ
 2ο Βραβείο για την πιο ενθουσιώδη ομάδα: MERCEDES BENZ
 3ο Βραβείο για την πιο ενθουσιώδη ομάδα: UBITECH

Οι εταιρίες και οι φορείς που συμμετείχαν ήταν:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
SELECT SERVICES
DHL HELLAS
GOLDAIR HANDLING
UBITECH
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
MERCEDES BENZ
AIR FRANCE / KLM
ΣΕΤΕ

Καθώς φυσικά και ομάδες των διοργανωτών 

– AIR MEDITERRANEAN, 
-«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και 
-Δ.Α.Α. Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ της Κωπηλασίας Βασίλη ΠΟΛΥΜΕΡΟ & Χρύσα ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ για τη συμμετοχή τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προθέρμανση των ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.