Αρχική Yachting Άντζελα Γκερέκου: «Ως ΕΟΤ στηρίζουμε εγκάρδια τις δράσεις ανάδειξης του θαλάσσιου τουρισμού»...

Άντζελα Γκερέκου: «Ως ΕΟΤ στηρίζουμε εγκάρδια τις δράσεις ανάδειξης του θαλάσσιου τουρισμού» – Η Πρόεδρος του ΕΟΤ στην τελετή λήξης του Rose of Charity Sailing Cup 2019

Την εγκάρδια υποστήριξη του ΕΟΤ στις δράσεις ανάδειξης του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας, επανέλαβε η Πρόεδρος του Οργανισμού, κα Άντζελα Γκερέκου, κατά την τελετή λήξης του ιστιοπλοϊκού αγώνα Rose of Charity Sailing Cup 2019, που έλαβε χώρα στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν καλλιτέχνες και ηθοποιοί από τη Γερμανία, πραγματοποιήθηκε στον Αργοσαρωνικό κόλπο σε συνεργασία με φορείς για θέματα ευαισθητοποίησης αναφορικά με τα πλαστικά και την περιβαλλοντική προστασία.

Η κα Γκερέκου συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιλογή τους να πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα τον αγώνα αυτόν, που όπως επεσήμανε «έχει ως στόχο να προωθήσει και την περιβαλλοντική προστασία για ένα θαλάσσιο περιβάλλον χωρίς πλαστικά», ενώ συμμετείχε και στη βράβευση των νικητών.

Σημειώνεται ότι τον αγώνα κάλυψε τηλεοπτικά το γερμανικό κανάλι ARD, προσφέροντας ευρεία προβολή τόσο στα νησιά του Αργοσαρωνικού, όσο και γενικότερα στο πολύμορφο ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Στη φωτογραφία
Στιγμιότυπο από την τελετή λήξης του Rose of Charity Sailing Cup 2019. Εικονίζονται, από αριστερά, ο Διευθυντής της Μαρίνας Ζέας, κος Γιάννης Κουτσοδόντης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισµού, κος Αντώνης Στελλιάτος και ο υπεύθυνος των Αγώνων, κος Mark Thiele.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.