Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μικρά Διλήμματα… μεγάλες προσδοκίες από την Παγώνα Κανέλλου!

Μικρά Διλήμματα… μεγάλες προσδοκίες από την Παγώνα Κανέλλου!

Μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και παιγνιώδης έκθεση φιλοξενείται αυτές τις μέρες στον καλλιτεχνικό οργανισμό T.A.F (the art foundation), με τον τίτλο Διλήμματα: για να φτάσεις εκεί από όπου ξεκίνησες. Πρόκειται για μια πειραματική έκθεση, με έργα της αρχιτέκτονος Παγώνας Κανέλλου, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου μέσα σε κλίμα θερμής υποδοχής από το κοινό. Οι επισκέπτες ακολούθησαν τα ενεργά μονοπάτια που ορίζουν τα έργα, συνάντησαν κενά και αδιέξοδα, και δεν δίστασαν να πειραματιστούν μπαίνοντας στις φωτεινές μήτρες που δημιούργησε η καλλιτέχνης, καταργώντας τους συνήθεις συμπεριφορικούς κανόνες που ισχύουν σε μία γκαλερί.  Όπως υποστήριξαν η καλλιτέχνης και η επιμελήτρια της έκθεσης, κ. Φωτεινή Κοπίλογλου, «δεν αρκεί απλώς κανείς να σκέφτεται για την τέχνη. Φέραμε τους επισκέπτες ενώπιον μικρών διλημμάτων και αυτοί ανέλαβαν δράση».

Αν και μικρά, τα διλήμματα της κ. Κανέλλου μας γεννούν μεγάλες προσδοκίες για το έργο που μας επιφυλάσσει στο μέλλον. Τα συγχαρητήριά μας!

Επιμέλεια έκθεσης: Φωτεινή Κοπίλογλου

Επικοινωνία: Τζένη Οικονόμου, Χρήστος Πετρίδης

Φωτογραφίες: Γιάννης Βλασερός

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 13 Οκτωβρίου (t.a.f /the art foundation, Νορμανού 5 Μοναστηράκι, ώρες λειτουργίας12:00-20:00, είσοδος ελεύθερη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.