Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Princess Cruises παρέλαβε το νεότερο πλοίο του στόλου της το οποίο...

Η Princess Cruises παρέλαβε το νεότερο πλοίο του στόλου της το οποίο επισκέπτεται τον Πειραιά στις 20 Οκτωβρίου

Η Princess Cruises έλαβε στις 15 Οκτωβρίου το νεότερο πλοίο του στόλου της το Sky Princess με χωρητικότητα 3.660 επισκέπτες. Είναι το 18ο πλοίο του στόλου της εταιρείας και παραδόθηκε σε επίσημε τελετή στο ναυπηγείο Fincantieri στο Monfalcone, Ιταλία.

Το σκάφος των 143.000 τόνων είναι το πρώτο πλοίο της Princess MedallionClass. Διαθέτει εξελιγμένη πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και στα τρία αδελφικά του πλοία: Royal Princess, Regal Princess και Majestic Princess.

Το Sky Princess διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα είναι περιληφθούν και στο επόμενο πλοίο της εταιρείας, το Enchanted Princess, το οποίο ξεκινά από το Southampton, τον Ιούνιο του 2020 και θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Μεσόγειο το καλοκαίρι 2020 από τα λιμάνια του Πειραιά, της Βαρκελώνης και της Ρώμης.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του πλοίου περιλαμβάνονται οι δύο «Sky Suites», οι οποίες έχουν τα μεγαλύτερα μπαλκόνια στη θάλασσα και βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία σε υψηλό κατάστρωμα με πανοραμική θέα 270 μοιρών. Η κάθε σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε άτομα.

Στα πλαίσια της ψυχαγωγίας, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν το νέο δωμάτιο μυστηρίου Phantom Bridge, ενώ στις παραστάσεις στο Princess Theatre προστίθενται νέες μοναδικές και παραγωγές που θα κάνουν το ντεμπούτο τους, το «Rock Opera» και «5-SKIES».

Το παρθενικό ταξίδι του Sky Princess είναι μια κρουαζιέρα 7ήμερη στην Μεσόγειο & Αδριατική που ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου 2019 από τον Πειραιά. Θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες στην Μεσόγειο για περιορισμένο αριθμό αναχωρήσεων και ύστερα θα αναχωρήσει για Καραϊβική όπου θα συνεχίσει για τον χειμώνα 2019-2020. Το καλοκαίρι 2020 θα πραγματοποιεί την 11ήμερη κρουαζιέρα στην Βαλτική με αναχωρήσεις από Κοπεγχάγη και με ένα δρομολόγιο που περιλαμβάνει πολλές πόλεις της Βαλτικής συμπεριλαμβανομένης της Αγ. Πετρούπολης με διανυκτέρευση ώστε οι επιβάτες να την απολαύσουν.

Η Jan Swartz, πρόεδρος της Princess Cruises, είπε: «Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας στον πολύχρονο συνεργάτη μας Fincantieri που μας παρέδωσε το Sky Princess. Ως νέα μας ναυαρχίδα του στόλου, το Sky Princess αποτελεί ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Princess Cruises στους επισκέπτες ενώνοντάς τους με αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία, μοναδικούς προορισμούς, τους αγαπημένους τους και νέους φίλους, απολαμβάνοντας όλες τις εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας του πλοίου με άνεση και στυλ. “

Ο στόλος Princess Cruises θα συνεχίσει να επεκτείνεται με την έναρξη του Enchanted Princess και τριών επιπλέον πλοίων που θα είναι έτοιμα το 2021, το 2023 και το 2025.

Όπως και με το Sky Princess, όλα τα πλοία θα είναι ειδικά κατασκευασμένα ως MedallionClass πλοία που τα χαρακτηρίζει η ειδική συσκευή OceanMedallion, η οποία έχει το μέγεθος ενός μεγάλου νομίσματος αλλά προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο εξυπηρέτησης και κάνει τις διακοπές των επιβατών απλές εύκολες και εξατομικευμένες με:

  • Ταχεία άφιξη – Οι επισκέπτες που φτάνουν στο λιμάνι επιβίβασης με ταξιδιωτικά έγγραφα (π.χ. διαβατήρια) που έχουν ήδη σκαναριστεί από τους ίδιους πριν την άφιξή τους θα απολαύσουν μια διαδικασία check-in βελτιωμένη και γρηγορότερη επιτρέποντάς τους να απολαύσουν τις διακοπές τους ακόμη νωρίτερα
  • Καθώς ο επισκέπτης προσεγγίζει την καμπίνα του, η πόρτα ξεκλειδώνει αυτόματα
  • Υπηρεσίες κατόπιν ζήτησης-χρησιμοποιώντας εφαρμογή που θα εγκαταστήσουν στο κινητό τους, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν ποτά, φαγητό και άλλα είδη (πχ αντιηλιακή κρέμα) και να τους παραδοθούν άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο του πλοίου, ακόμα και στην καμπίνα τους
  • Διαδραστικό παιχνίδια – Διατίθεται σε οθώνες σε όλο το πλοίο, το PlayOcean επιτρέπει στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε ψηφιακά παιχνίδια
  • Εντοπισμός οικογένειας και φίλων – Πρόσβαση σε οθώνες στο πλοίο και μέσω έξυπνων συσκευώντων επισκεπτών, το OceanCompass αξιοποιεί το OceanMedallion ώστε να γίνεται ο εντοπισμός των φίλων και μελών της οικογένειες αλλά και η συνομιλία μαζί τους να γίνεται εύκολα. Το OceanCompass καθοδηγεί τους επισκέπτες καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, παρέχοντας κατευθυντικές πληροφορίες ώστε να μπορούν να πλοηγηθούν στο επόμενο σημείο του πλοίου εύκολα
  • Διαδραστικό πρόγραμμα ταξιδιού – Διατίθεται στις πύλες πλοίων και μέσω των έξυπνων συσκευών των επισκεπτών, το JourneyView είναι ένα διαδραστικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίζουν τα προγράμματα ψυχαγωγίας που διαδραματίζονται στους διάφορους χώρους του πλοίου και να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους εξατομικεύοντας την κρουαζιέρα τους. Το JourneyView είναι διαθέσιμο μέχρι 60 μέρες πριν την αναχώρηση ώστε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους από πριν

Η Princess Cruises είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες κρουαζιέρας στον κόσμο και διαθέτει στόλο 17κρουαζιεροπλοίων μετακινώντας 2 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο σε 170 δρομολόγια σε περισσότερους από 380 προορισμούς σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Καραϊβική, Αλάσκα, Κανάλι του Παναμά, Μεξικάνικη Ριβιέρα, Ευρώπη, Νότια Αμερική, Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία, Νότιο Ειρηνικό, Χαβάη, Ασία, Καναδά/Νέα Αγγλία και Γύρους του Κόσμου. Η διάρκεια των κρουαζιερών ποικίλει από 3 μέρες μέχρι και 111 μέρες.

Στην Ελλάδα την Princess Cruises την αντιπροσωπεύει αποκλειστικά ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.