Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Thessaloniki #ReBloom

Thessaloniki #ReBloom

Thessaloniki #ReBloom

Σήμερα οι Θεσσαλονικείς αντίκρισαν ένα ασυνήθιστο θέαμα κατά τις καθημερινές μετακινήσεις τους στο κέντρο της πόλης, δοχεία από κάδους σκουπιδιών μετατράπηκαν σε ανθοδέσμες πολύχρωμων λουλουδιών και προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη με πολλά χαμόγελα!

Οι προσωρινές εγκαταστάσεις που ονομάζονται #ReBloom είναι πρωτοβουλία του Makedonia Palace Hotel σε συνεργασία με τους flower designers της «Floral Creations by Diana Lina» και το Δήμο Θεσσαλονίκης!

Το φρέσκο απόθεμα λουλουδιών από τη διακόσμηση του ξενοδοχείου βγαίνει έξω και κοσμεί κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης με χρώματα γεμάτα ζωντάνια, υπενθυμίζοντας με έναν ξεχωριστό τρόπο τα οφέλη και την ομορφιά στη δημιουργία της φύσης. Η ανορθόδοξη αυτή τοποθέτηση είναι ο ορισμός της αντίθεσης και μοιάζει με “έκρηξη” λουλουδιών μέσα από κάδους απορριμμάτων ενώ ταυτόχρονα προσφέρει συναισθήματα χαράς σε όλο το κόσμο!

Απώτεροι στόχοι της δράσης είναι η προώθηση της εναλλακτικής ανακύκλωσης στην Ελλάδα, η ευαισθητοποίηση

σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την ευθύνη που έχουμε όλοι προς το αστικό πράσινο.

Μοναδικά σχεδιασμένες ανθοδέσμες μπορούν να κάνουν την διαφορά, ακόμα και η εικόνα ενός μικρού άνθους μπορεί να δώσει φως σε γωνιές της πόλης!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.