Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η AEGEAN χορηγός της μεσημεριανής ζώνης προβολών του 60ού ΦΚΘ

Η AEGEAN χορηγός της μεσημεριανής ζώνης προβολών του 60ού ΦΚΘ

Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, το 60ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί κοινό και σκηνοθέτες, στη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ανεξάρτητου σινεμά. Για 10η συνεχή χρονιά, η AEGEAN, μέλος της STAR ALLIANCE υποστηρίζει τον θεσμό της Θεσσαλονίκης, ως Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών του Φεστιβάλ.

Για πρώτη φορά, ωστόσο, η AEGEAN θα είναι και χορηγός της μεσημεριανής ζώνης προβολών, για να μοιραστεί τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς με τους θεατές. Πρόκειται για ταινίες πρώτης προβολής, ανεξάρτητες παραγωγές που έχουν βραβευτεί στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του εξωτερικού, ελληνικές ταινίες, πολυαναμενόμενα αφιερώματα και spotlight σε σπουδαίους δημιουργούς.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παραμένοντας πιστό στον κοινωνικό του ρόλο, έχει προγραμματίσει μια σειρά προβολών, η είσοδος στις οποίες είναι δωρεάν, για έναν μεγάλο αριθμό κοινωνικών ομάδων. Τις προβολές της μεσημεριανής ζώνης -με ώρα έναρξης έως και τις 15:30 το μεσημέρι- θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο, σε όλες τις αίθουσες του Φεστιβάλ, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών και κάτοχοι της Κάρτας Πολιτισμού – με την προϋπόθεση ότι  υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Απαραίτητη είναι η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς τη βάση της στη Θεσσαλονίκη, η AEGEAN ενισχύει την παρουσία της στην πόλη, συνδέοντάς την όλο το χρόνο με σημαντικούς προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου. Παράλληλα, επιδιώκει να έχει έναν ουσιαστικό ρόλο τοπικά, συμβάλλοντας θετικά μέσα από την υποστήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στηρίζουν την τοπική κοινωνία, και προβάλλουν τη Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ως Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών, στόχος της AEGEAN είναι να ενισχύσει και φέτος  το σημαντικότερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ελλάδας καθιστώντας το, ως τον κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του κινηματογράφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.