Αρχική Δήμοι Δήμος Σαρωνικού: Συνεχίζεται και φέτος η έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ...

Δήμος Σαρωνικού: Συνεχίζεται και φέτος η έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ για τους μαθητές του

Υπογράφθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και της ΚΤΕΛ ΑΕ για την εξασφάλιση έκπτωσης σε ποσοστό 50% στην τιμή εισιτηρίου για τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού που κάνουν χρήση των δρομολογίων που εκτελεί η εταιρεία στην περιοχή για να μεταβούν στα σχολεία τους, μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΕΛ ΑΕ Γιώργο Παπαδομιχελάκη.  

Άμεσα, μέσα από τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους Διευθυντές των σχολείων και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, θα ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης ειδικού δελτίου μαθητικής ταυτότητας (εκπτωτική μαθητική κάρτα) που θα έχει ισχύ όλες τις μέρες της εβδομάδας και όλες τις ώρες για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ για την κοινωνική ευαισθησία που έδειξε για ακόμα μια χρονιά, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα ανακουφιστική για πολλές οικογένειες του δήμου που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να ανταπεξέλθουν στο κόστος της καθημερινής μετακίνησης των παιδιών τους στα σχολεία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.