Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εγκαίνια νέου Cook’s Club ξενοδοχείου στην καρδιά της πόλης της Ρόδου

Εγκαίνια νέου Cook’s Club ξενοδοχείου στην καρδιά της πόλης της Ρόδου

Cook’s Club City Beach Rhodes

Η Thomas Cook άνοιξε το όγδοο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club – ένα αστικό boutique ξενοδοχείο 18 δωματίων, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου.

Το ξενοδοχείο φέρνει το στοιχείο της τροπικής διακόσμησης των Cook’s Club στο κέντρο της Ρόδου, προσφέροντας σουίτες με μπαλκόνι με πανοραμική θέα και rooftop πισίνα με bar, από όπου οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την εκπληκτική θέα.

Το «Cook’s Club City Beach Rhodes» έχει ένα ιταλικό εστιατόριο στο ισόγειο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου. Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα και paninis, ενώ υπάρχουν μεγάλα τραπέζια οικογενειακού τύπου για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους με τους φίλους τους ή λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας να δημιουργήσουν καινούργιους.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί όλο το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους όσοι θέλουν να επισκεφθούν το νησί εντός ή εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ το rooftop bar είναι ανοιχτό για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο και τα μέλη αυτού. 

Ο κος Enric Noguer, Επικεφαλής των Ξενοδοχείων και Θέρετρων της Thomas Cook, δήλωσε: «Όταν λανσάραμε το Cook’s Club πριν από δύο χρόνια, φέραμε ξενοδοχεία με urban αρχιτεκτονική και διακόσμηση στην παραλία. Τώρα, με το άνοιγμα του πρώτου παραθαλάσσιου αστικού ξενοδοχείου (city beach hotel), είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και ελπίζουμε να αποτελέσει πρότυπο για την επέκταση του Cook’s Club και σε άλλους δημοφιλείς παραθαλάσσιους και ηλιόλουστους αστικούς προορισμούς.»

Το «Cook’s Club City Beach Rhodes» ακολουθεί μία σειρά νέων ξενοδοχείων που άνοιξαν  στην Τουρκία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Βουλγαρία. Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club άνοιξε στην Κρήτη το 2018. Το Cook’s Club δημιουργήθηκε για μια νέα γενιά ταξιδιωτών, δίνοντας έμφαση στον μοντέρνο σχεδιασμό, το εξαιρετικό φαγητό και ποτό, με DJs δίπλα στην πισίνα και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό το καθεστώς franchise και διοικείται από τον κ. Γαβριήλ Καραθωμά, ο οποίος λειτουργεί, επίσης, το Cook’s Club Tigaki Kos, το οποίο άνοιξε αυτό το καλοκαίρι και το Smartline More Meni Residence, το οποίο βρίσκεται επίσης στο Τιγκάκι της Κω. Το κόστος ανακαίνισης του ξενοδοχείου ανήλθε στα € 1,2 εκατομμύρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.