Αρχική Γαστρονομία Γεύσεις, εικόνες και μελωδίες δυο ελληνικών νησιών θα απολαύσουν στην Κίνα

Γεύσεις, εικόνες και μελωδίες δυο ελληνικών νησιών θα απολαύσουν στην Κίνα

Γεύσεις, εικόνες και μελωδίες δυο ελληνικών νησιών από το Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος, της Μυκόνου και της Λευκάδας θα απολαύσουν στην πόλη Nanjing πρωτεύουσα της επαρχίας Jiangsu της Κίνας σε μια εκδήλωση που προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό, τον πολιτισμό και τα ελληνικά προϊόντα. Η πόλη Nanjing είναι μια πόλη με μια προεξέχουσα θέση στην κινεζική ιστορία και τον πολιτισμό αφού η ονομασία της σημαίνει «Νότια πρωτεύουσα».

Είναι επίσης  το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην περιοχή της ανατολικής Κίνας μετά από τη Σαγκάη με πληθυσμό 8.16 εκατομμύρια. Είναι μια από τις πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενες πόλεις και με τους περισσότερους κατοίκους τους να έχουν υψηλό οικογενειακό εισόδημα και να ταξιδεύουν 3-4 φορές το χρόνο.

Στις 5-10 Σεπτεμβρίου 2019 ο πολιτιστικός Σύλλογος  «Ανεμόμυλοι» της Μυκόνου και οι Μουσικοί τους θα μεταφέρουν τις εικόνες, τους χορούς, τις μελωδίες του Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους  και τον πολιτισμό στην μακρινή Κίνα.

Το ταξίδι στις Ελληνικές γεύσεις αλλά ιδιαίτερα της Λευκάδας και της Μυκόνου και με τα αρώματα τους, έχει αναλάβει ο σεφ Λάζαρος Κολαξής της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολης  ενώ η κα Μαρία Ζησούλη υπεύθυνη της διοργάνωσης θα παρουσιάσει τις ομορφιές του τοπίου, τις τουριστικές δυνατότητες και τα ελληνικά προϊόντα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Μυκόνου και του Επιμελητηρίου Λευκάδας. Βασικοί συντελεστές στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης οι επιχειρήσεις των νησιών τα ξενοδοχεία “Micra Anglia” στην Άνδρο και «Pearls of Mykonos”. Επίσης η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ΕΖΑ, το ούζο «Πλωμάρι Γιαννάτσης», η “Moropoulos Winery”, και ‘Υπερελαιον Graceland.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί στο 5 * Fairmont Hotel  στην καρδιά της πόλης Nanjing , το οποίο διοργανώνει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στα Social Media και Συνέντευξη Τύπου την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης για την παρουσίαση των προορισμών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.