Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Emerging Travel Group πέτυχε χρηματοδότηση $10 εκατ. από όμιλο εταιρειών...

Η Emerging Travel Group πέτυχε χρηματοδότηση $10 εκατ. από όμιλο εταιρειών με επικεφαλής την LVL 1 Group

Emerging Travel Group raises $10M in investments from a consortium of investors led by LVL1 Group

Η Emerging Travel Group (στο εξής – «Εταιρεία»), διεθνής όμιλος διαδικτυακών τουριστικών εταιρειών που λειτουργεί σε 100+ αγορές εξερχόμενου τουρισμού με τις μάρκες Rate Hawk, Zen Hotel και Ostrovok, πέτυχε συμφωνία για χρηματοδότηση με ποσό $10 εκατ. με τον τεχνολογικό επιχειρηματία Λεβ Λεβίεφ από την LVL1 Group και με την οικογενειακή επιχείρηση συνιδρυτών Playrix, των Ίγκορ και Ντμίτρι Μπούκμαν. Οι επενδύσεις θα προορίζονται για την επιτάχυνση ανάπτυξης και περαιτέρω διεθνή επέκταση του Ομίλου.

Η Rate Hawk είναι η μάρκα της Εταιρείας για παροχή υπηρεσιών σε νομικά πρόσωπα, που ξεκίνησε το 2016 και είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών κρατήσεων για ειδικούς του τουριστικού κλάδου . Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε άνω του 1 εκατομμυρίου προτάσεις διανομής σε όλο τον κόσμο μέσω API και του Διαδικτύου. Η βάση δεδομένων του Ομίλου περιλαμβάνει ξενοδοχεία, διαμερίσματα και hostels από 85 προμηθευτές σε όλο τον κόσμο και 29000 απευθείας συμβόλαια  με τα ξενοδοχεία. Τις υπηρεσίες της Rate Hawk χρησιμοποιούν πάνω από 9500 ειδικοί στον τουριστικό κλάδο  από την Ευρώπη, την Ανατολή, την Νότια Αφρική και την Αφρική. Το προσωπικό της Εταιρείας αποτελείται από ειδικούς για την ανάπτυξη της επιχείρησης σε 28 χώρες. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε εννέα γλώσσες, στην αγγλική, την γερμανική, την γαλλική, την ισπανική, την πορτογαλική, την πολωνέζικη, την τούρκικη και την ρωσική γλώσσα.

Το 2018 ο τζίρος της Rate Hawk αυξήθηκε άνω των 300%. Πέρσι η υπηρεσία άρχισε να λειτουργεί σε 21 νέες αγορές: στην Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την ιταλία, την Κύπρο, τα Σκόπια, την Μάλτα, την Κροατία, την Πολωνία, την Ρουμανία, τη Σερβία, την Σλοβακία, την Σλοβενία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, την Γαλλία, το Μαυροβούνιο, την Δημοκρατία της Τσεχίας και στην Νότια Αφρική. 

Η Εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού της σε όλες τις χώρες εις διπλούν και άνω για την επέκταση της δράσης της Rate Hawk, καθώς και να συνεχίσει την επένδυση στις τεχνολογίες.

Ο Φέλιξ Σπίλμαν, Γενικός Διευθυντής της Emerging Travel Group δηλώνει ειδικότερα: «Με ενθουσιασμό βλέπουμε την επέκταση των μεγεθών της δράσης της Rate Hawk, την παγκόσμια υπηρεσία μας για εξυπηρέτηση των νομικών προσώπων, που επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς. Η Rate Hawk  έκανε μεγάλο άλμα σε όλες τις 28 χώρες, όπου ξεκίνησε να λειτουργεί η υπηρεσία, και συνεχίζουμε να ανοίγουμε νέες αγορές, δημιουργώντας τοπικές ομάδες ανάπτυξης της επιχείρησης. Σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στο προϊόν, την τοποθέτηση και την στήριξη των πελατών για να κάνουμε την Rate Hawk βασικό σύστημα κρατήσεων για οποιονδήποτε επαγγελματία στον τουριστικό τομέα σε όλο τον κόσμο».

Σχολιάζει ο Λεβ Λεβίεφ, ο οποίος θα εκπροσωπεί τους επενδυτές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας: «Μας κάνει μεγάλη εντύπωση το άλμα που έκανε η εταιρεία. Η συνεργασία «επιχείρηση – πελάτης» (B2C) διατηρεί τις κυρίαρχες θέσεις της στην τοπική αγορά, ενώ η συνεργασία «επιχείρηση – επιχείρηση» (B2B) συνεχίζει  να παίρνει ενεργές στροφές σε πολλές περιοχές. Η Εταιρεία έχει μια σαφή στρατηγική, στόχους και αρκετό δυναμικό για την εξασφάλιση της περαιτέρω ανάπτυξης και αύξησης του κόστους της».

Για τη Δυτική και Νότια Ευρώπη:

Η Rate Hawk  σχεδιάζει να προσλάβει προσωπικό σε αριθμό 50+ επαγγελματιών μάνατζερ και να τους θέσει το στόχο ανάπτυξης της επιχείρησης. Η Εταιρεία στοχεύει μέσα στους επόμενους 12 μήνες να στρατολογήσει εμπορικές σχέσεις με 10000+ συνεργάτες (επίπεδο διείσδυσης ~25-30% τουριστικών μεταφορών B2B σε κάθε χώρα).

Για την Κεντρική, Ανατολική και Βόρεια Ευρώπη (Βαλκάνια, χώρες της Βαλτικής, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Δημοκρατία της Τσεχίας):

Η Rate Hawk  σχεδιάζει να ενισχύσει την ομάδα της με πρόσθετους 25 υπαλλήλους σε 20 χώρες με σκοπό την ανάπτυξη και διατήρηση των θέσεων στην ευρύτερη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς η Rate Hawk στοχεύει να υπογράψει 6000+ εταιρικές συμβάσεις (επίπεδο διείσδυσης ~45% της αγοράς τουριστικών μεταφορών B2B σε 20 χώρες).

Για την Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς):

Η Rate Hawk θα βγει στην αγορά αυτής της περιοχής, αφού δημιουργήσει δύο εμπορικές ομάδες: τη μία στις ΗΠΑ και την άλλη στον Καναδά για την εξασφάλιση της παράλληλης ανάπτυξης. Προγραμματίζεται να συμπεριληφθούν στο φάκελο συνεργατών 3,000+ συνεργάτες στην περιοχή κατά τη διάρκεια ενός χρόνου.

Για την Εγγύς Ανατολή (Ισραήλ, Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ, Ομάν και Τουρκία):

Η Rate Hawk  σχεδιάζει να εδραιώσει την παρουσία της σε αυτή την περιοχή και να ανοίξει το κεντρικό γραφείο στο Ντουμπάι. Η Εταιρεία σχεδιάζει μέσα στους επόμενους 12 μήνες να τριπλασιάσει τον τρέχοντα αριθμό των συνεργατών στις αγορές των χωρών του Συμβουλίου συνεργασίας των χωρών του Κόλπου (συνολικά μέχρι 1 700+ συνεργάτες). Όσον αφορά στην Τουρκία, η Rate Hawk  θα διπλασιάσει τον αριθμό του εργαζόμενου προσωπικού και θα τριπλασιάσει τον αριθμό συνεργατών, αφού υπογράψει τις συμβάσεις με 2500+ επαγγελματίες στον τουριστικό τομέα.

Για την Ασία (Σιγκαπούρη και Μαλαισία):

Η Rate Hawk  σχεδιάζει να βγει στην αγορά αυτής της περιοχής με ομάδα από ~5 εμπορικούς μάνατζερ και να εστιάσει την προσοχή στη Σιγκαπούρη και την Μαλαισία. Η Rate Hawk  σχεδιάζει κατά τη διάρκεια του χρόνου να υπογράψει  συμφωνίες με 1500+ συνεργάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.