Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Grace Mykonos: Μια νέα εμπειρία αυθεντικής φιλοξενίας στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Grace Mykonos: Μια νέα εμπειρία αυθεντικής φιλοξενίας στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Grace Mykonos: Μια νέα εμπειρία αυθεντικής φιλοξενίας στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Πρόκειται για το πρώτο κατάλυμα των Aria Hotels στο «Νησί των Ανέμων»

Ανανεώνοντας διαρκώς τις προτάσεις αυθεντικής φιλοξενίας που προσφέρει, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels υποδέχεται στο χαρτοφυλάκιό της το boutique hotel Grace Mykonos. Σε προνομιακή απόσταση από την Χώρα της Μυκόνου, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην αμμώδη και προστατευμένη παραλία του Αγίου Στέφανου, προσφέροντας 32 κομψά δωμάτια και σουίτες με minimal και αέρινη αισθητική.

Το Grace Mykonos αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της Μυκόνου, ακολουθώντας τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του νησιού και συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες και εκλεπτυσμένες εγκαταστάσεις που αρμόζουν σε ένα Luxury Destination.  To Grace Mykonos είναι η ιδανική προσθήκη στην οικογένεια των Aria Hotels. Η λιτή διακοσμητική του προσέγγιση ταιριάζει απόλυτα με  τη μοναδική αισθητική του νησιού, ενώ οι εξωτερικοί του χώροι προτρέπουν τον επισκέπτη να απολαύσει το υπέροχο παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Την εμπειρία φιλοξενίας συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το spa του ξενοδοχείου, παρέχοντας στον επισκέπτη wellness υπηρεσίες εμπνευσμένες από την Ελλάδα,  όπως φυσικά και η πισίνα, για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

Στο επίπεδο της πισίνας βρίσκεται και το εστιατόριο του Grace Mykonos, ένας χώρος με ζεστό και προσωπικό χαρακτήρα που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με ελληνική fusion  αλλά και Asian διάθεση, με την υπογραφή του world experienced Chef de Cuisine Χρήστου Πατρινού.

Και αυτό το καλοκαίρι, το Grace Mykonos είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους επιθυμούν απολαύσουν αυθεντική φιλοξενία και στιγμές χαλάρωσης στο νησί της Μυκόνου, όλα αυτά σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ανεπιτήδευτης πολυτέλειας που φέρει τη σφραγίδα των Aria Hotels!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.