Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Athens Photo Festival 2019 συνεχίζεται δυναμικά στο Μουσείο Μπενάκη

Το Athens Photo Festival 2019 συνεχίζεται δυναμικά στο Μουσείο Μπενάκη

Athens Photo Festival

Το Athens Photo Festival 2019 συνεχίζεται δυναμικά στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία με επίκεντρο τη φωτογραφία και τον σύγχρονο οπτικό πολιτισμό.

Εβδομήντα πέντε καλλιτέχνες από τριάντα χώρες, σημαντικοί διεθνείς προσκεκλημένοι και ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκθέσεων και δράσεων, τοποθετούν την Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς φωτογραφικής σκηνής.

Οι εκθέσεις του φεστιβάλ αναπτύσσoνται στους δύο ορόφους του μουσείου, σε έκταση 2.000 τ.μ., και διασταυρώνουν φωτογραφικά έργα, βίντεο, εγκαταστάσεις και διαδραστικές εφαρμογές.

Το Athens Photo Festival επικεντρώνεται με διάθεση διερευνητική και κριτική στα ζητήματα και τους προβληματισμούς της σημερινής κοινωνικής πραγματικότητας και εστιάζει συγχρόνως στο μέλλον, αναδεικνύοντας καλλιτεχνικές πρακτικές που αντικατοπτρίζουν τις αναζητήσεις και τους πειραματισμούς στη σύγχρονη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.