Αρχική Αεροπορικά Νέα “Aviation and Flight Academy” για 4η χρονιά

“Aviation and Flight Academy” για 4η χρονιά

“Aviation and Flight Academy” για 4η χρονιά

(24 Ιουνίου – 12 Ιουλίου 2019)
Μαθήματα Αεροπορίας στην 4η Ακαδημία για παιδιά 14-17 ετών από το Hellenic American University και το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

To Hellenic American University διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την 4η Ακαδημία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων αεροπορίας. Ο ετήσιος και ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Aviation and Flight Academy απευθύνεται σε παιδιά 14-17 ετών που αγαπούν τον κόσμο της αεροπορίας και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις πρώτες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον αεροπορικό κλάδο.

Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, στο πλαίσιο της 4ης θερινής Ακαδημίας Αεροπορίας και Πτητικής, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις αρχές της αεροπορίας και των πτήσεων σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει θεωρητικά μαθήματα, αλλά και βιωματική μάθηση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και στο Αεροδρόμιο Μεγάρων και στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας. Την ενότητα Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής θα ακολουθήσουν επιπλέον πτητικά μαθήματα στον πλέον σύγχρονο προσομοιωτή πτήσης.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 κύκλους μαθημάτων και η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά:

Α’ Κύκλος: Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής

Β’ Κύκλος: Διαχείριση και Διοίκηση Αεροπορικών Υπηρεσιών και Πτητικές Λειτουργίες

Γ΄Κύκλος: Εισαγωγή στα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών

Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Για τέταρτη χρονιά συνεχίζουμε τοAviation and Flight Academy, το οποίο  είναι μια ξεχωριστή και πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία με το Hellenic AmericanUniversity. Καθημερινά, για ένα μήνα, οι μαθητές μας θα διδαχθούν τις αρχές της αεροπορίας από εκλεκτά και έμπειρα στελέχη της αεροπορικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε ένα εξαιρετικό και περιεκτικό πρόγραμμα που θα τους χαρίσει ουσιαστικές γνώσεις σε επίπεδο θεωρίας αλλά καιon-site πρακτικής, προσφέροντάς τους παράλληλα μια πρώτη εικόνα από το συναρπαστικό, και επαγγελματικά πολλά υποσχόμενο, αεροπορικό κλάδο.»

Ο Πρύτανης του Hellenic American University και δημιουργός του προγράμματος, Dr. TriantFlouris, δήλωσε: «Το Aviation and Flight Academy συνεχίζεται και θεσμοθετείται ως μια μοναδική και ουσιαστική συνέργεια μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Hellenic AmericanUniversity, με σκοπό την καλύτερη δυνατή κατάρτιση, από μικρή ηλικία, των μελλοντικών επαγγελματιών στο χώρο των αερομεταφορών. Προσδοκούμε τη συνέχιση και επέκταση του προγράμματος, τόσο γεωγραφικά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όσο και ακαδημαϊκά, με νέες εκπαιδευτικές ενότητες.»

  • Διάρκεια κάθε μαθήματος: 45 ώρες και 3 διδακτικές μονάδες (6 ECTS credits)
  • Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, κλικ εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.