Αρχική Αεροπορικά Νέα Η STAR ALLIANCE ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑ SKYTRAX...

Η STAR ALLIANCE ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑ SKYTRAX WORLD AIRLINE AWARDS ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Star Alliance Skytrax 2019
Ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance μαζί με το πλήρωμα καμπίνας από τις Εταιρείες – Μέλη της Star Alliance

Το Lounge της Star Alliance στο Los Angeles διατηρεί τη θέση του ως το Καλύτερο Lounge Συμμαχίας

15 Αεροπορικές Εταιρείες – Μέλη της Συμμαχίας κέρδισαν συνολικά 46 βραβεία

Η Star Alliance, για 4η συνεχόμενη χρονιά, κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας (Best Airline Alliance) στα Skytrax World Airline Awards, ενώ με το υψηλού κύρους Lounge «Los Angeles Lounge» της Συμμαχίας, συνεχίζει να διατηρεί τον τίτλο του Καλύτερου Lounge (Best Airline Alliance Lounge Award) για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Αποδεχόμενος το βραβείο στο 53ο Air Show του Παρισιού, ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, δήλωσε: «Αυτό το βραβείο δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την εμπιστοσύνη και αφοσίωση από τις πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια επιβατών που ταξιδεύουν και χρησιμοποιούν το δίκτυο της Star Alliance κάθε χρόνο. Σε αυτούς, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τις ευχαριστίες μας. Είναι η εμπιστοσύνη των επιβατών προς τις υπηρεσίες μας, που μας έκανε να διακριθούμε ως η καλύτερη αεροπορική συμμαχία του κόσμου για 4η συνεχόμενη χρονιά, και επιβεβαιώνει τις καινοτόμες προσπάθειές μας για περαιτέρω βελτίωση του ταξιδίου τους.»

O κ. Goh αναφέρθηκε τιμητικά «στο σθένος και στην προσήλωση του εργατικού δυναμικού της Star Alliance, που σταθερά καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να κάνει το ταξίδι του επιβάτη πιο αποτελεσματικό, ομαλό και ευχάριστο κάθε μέρα. Επωφελούμαστε από τη δυναμική των περισσοτέρων από 430.000 περήφανους εργαζόμενους των 28 αεροπορικών εταιρειών – μελών, που μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες.»

Τα World Airline Awards ξεκίνησαν το 1999, με στόχο να παρέχουν μία πραγματικά παγκόσμια μελέτη ικανοποίησης επιβατών. Ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο ψηφίζουν στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης επιβατών, για να αποφασίσουν τους νικητές των βραβείων. 

Η Star Alliance ήταν η πρώτη αεροπορική συμμαχία που βραβεύτηκε με το Best Alliance Award από την Skytrax, όταν εισήχθη η κατηγορία για πρώτη φορά, το 2005.

Η τελευταία έρευνα του οργανισμού προσέλκυσε 21.65 εκατομμύρια συμμετέχοντες, από περισσότερες από 100 εθνικότητες. Η έρευνα κάλυψε πάνω από 300 αεροπορικές εταιρείες.

Ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Συγχαίρουμε την Star Alliance για το σπουδαίο επίτευγμά της να κατακτήσει τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας παγκοσμίως, για 4η συνεχόμενη χρονιά. Η βράβευση αυτή, αποδεικνύει το γεγονός ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς με τους επιβάτες. Η Star Alliance έχει κερδίσει αυτό το σημαντικό βραβείο δέκα φορές, από το 2005, και παραμένει στο προσκήνιο των παγκόσμιων αεροπορικών συμμαχιών. Η άλλη επιτυχία για τη Star Alliance ήταν που, για μία ακόμα φορά φέτος, κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Lounge, για το Lounge της Συμμαχίας στο Los Angeles».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.