Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ρίτα Αντωνοπούλου–Θοδωρής Οικονόμου «Χωρίς τίτλο…»

Ρίτα Αντωνοπούλου–Θοδωρής Οικονόμου «Χωρίς τίτλο…»

Μια φωνή κι ένα πιάνο. Κι ένα συναρπαστικό ταξίδι σε έναν ωκεανό μουσικής και μελωδιών, μέσα από την πνοή και τις ερμηνείες της Ρίτας Αντωνοπούλου και τον υπέροχο μουσικό κόσμο που πλάθουν τα δάχτυλα του Θοδωρή Οικονόμου στα πλήκτρα του πιάνου.Η Ρίτα Αντωνοπούλου ξεπερνά τον εαυτό της καταθέτοντας ψυχή και ερμηνεία σε μια μουσική περιπλάνηση που σημάδεψε την ίδια αλλά και τον τεράστιο αριθμό θεατών που το παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε αυτό.

Ο Κήπος του Μεγάρου είναι ο ιδανικός χώρος για να καταλήξει αυτή η περιπλάνηση, την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, ύστερα από τόσους σταθμούς σε όλη τη χώρα και την Κύπρο. Στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά της Αθήνας και λίγο πριν την κυκλοφορία της παράστασης σε διπλό βινύλιο, θα ζήσουμε ξανά τη μαγεία της και τη χημεία των δύο καλλιτεχνών που φλέγονται επί σκηνής.

Σε αυτή τη συναυλία, τρυφερές εικόνες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι δίνουν τη θέση τους σε ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, εντυπωσιακά ερμηνευμένες από τους δύο καλλιτέχνες με εσωτερική δύναμη που καθηλώνει. Ο κόσμος του Θάνου Μικρούτσικου ενώνεται με το σύμπαν του Leonard Cohen, τα τραγούδια της Édith Piaf συναντούν τους στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου, και οι μεγάλες δημιουργίες του Μίκη Θεοδωράκη συνυπάρχουν με τις οικείες μελωδίες του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και με τραγούδια νέων δημιουργών (Θοδωρή Οικονόμου, Σταύρου Σιόλα).

Ο Θοδωρής Οικονόμου, ένας από τους πιο καταξιωμένους έλληνες συνθέτες  θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής της νέας γενιάς αλλά και διακεκριμένος σολίστ, δημιουργεί ένα ξεχωριστό μουσικό περιβάλλον μέσα από λεπτές ερμηνείες, γεμάτες συγκίνηση και πάθος. Μέσα από το παίξιμο του, γνωστά μας τραγούδια ξαναγεννιούνται και γεμίζουν δροσιά, αποκτώντας μια νέα διάσταση για τον ακροατή.

Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες συνομιλούν στο σήμερα, κοιτώντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

 

 

 

 

Συμπαραγωγή
Γέφυρα Πολιτισμού 440–ΜΜΑ

 

 

 

 

 

Τιμές εισιτηρίων
10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)
Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει

Eισιτήρια
Tηλ. 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα  Public

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.