Αρχική Δήμοι Πέτρος Φιλίππου: Ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει πλήρως την οικονομική κάλυψη της μουσικοχορευτικής...

Πέτρος Φιλίππου: Ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει πλήρως την οικονομική κάλυψη της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης του Τμήματος Ελληνικών Χορών «Αριστόδικος»

Σας καλούμε να ανακαλέσετε αυτή σας την απόφαση, η οποία δημιουργεί τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο και αρνητικότατα σχόλια και σας δηλώνουμε ότι ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει πλήρως την οικονομική κάλυψη της όλης εκδήλωσης- παράστασης, με τη συνδρομή των μελών και των φίλων του Συνδυασμού μας, τονίζει ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, με επιστολή του προς τον κ. Σωφρόνη Γεώργιο, Δήμαρχο Σαρωνικού και τον κ. Λιοδακάκη Δημήτριο, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αριστόδικος» Δήμου Σαρωνικού.

Πιο συγκεκριμένα και σε συνέχεια ανακοίνωσης της απερχόμενης Διοίκησης του Δήμου Σαρωνικού και του Νομικού Προσώπου «Αριστόδικος» για ακύρωση της ετήσιας καλοκαιρινής εκδήλωσης του Τμήματος Ελληνικών Χορών του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος», επιστολή απέστειλε ο Συνδυασμός «Σαρωνικός Συνεργασία» και ο επικεφαλής αυτού, νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου με την οποία καλεί την απερχόμενη δημοτική αρχή να ορίσει σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του χορευτικού νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και δηλώνει ότι οι δαπάνες για τη διοργάνωση της παράστασης θα καλυφθούν από τον Συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία» με τη συνδρομή των μελών και των φίλων του Συνδυασμού

Δείτε το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Προς:

    1. κ. Σωφρόνη Γεώργιο     
      Δήμαρχο Σαρωνικού
    1. κ. Λιοδακάκη Δημήτριο
      Πρόεδρο Νομικού Προσώπου                                             «Αριστόδικος» Δήμου Σαρωνικού

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Ιουνίου, ότι έχετε αποφασίσει να αναβάλλετε την προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό, ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Τμήματος Ελληνικών Χορών του Νομικού Προσώπου «Αριστόδικος» για οικονομικούς – όπως αναφέρατε – λόγους.

Όπως γνωρίζετε, η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται σχεδόν 30 χρόνια κάθε καλοκαίρι στα Καλύβια (αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε το 1992), αποτελεί κορυφαίο θεσμό για το χωριό μας και από τις ομάδες του χορευτικού έχουν περάσει όλες οι γενιές των τελευταίων 30 χρόνων του δήμου.

Επειδή λοιπόν με την απόφασή σας αυτή, δημιουργήθηκε έντονη δυσαρέσκεια και κλίμα αγανάκτησης στην πόλη αλλά και απογοήτευση σε όλους όσοι ασχολούνται με το χορευτικό τμήμα και κυρίως στα νέα παιδιά που στο χορευτικό βρίσκουν σημαντική διέξοδο και περιμένουν με λαχτάρα να παρουσιάσουν τη δουλειά, τις προσπάθειες και τον κόπο ενός ολόκληρου χρόνου,

Σας καλούμε να ανακαλέσετε αυτή σας την απόφαση, η οποία δημιουργεί τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο και αρνητικότατα σχόλια και σας δηλώνουμε ότι ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει πλήρως την οικονομική κάλυψη της όλης εκδήλωσης- παράστασης, με τη συνδρομή των μελών και των φίλων του Συνδυασμού μας.

Παρακαλούμε άμεσα και σε συνεννόηση με τους υπευθύνους του Χορευτικού Τμήματος να καθορίσετε νέα ημερομηνία μέσα στον Ιούλιο, αμέσως μετά τις εκλογές, γιατί σύμφωνα με την πληροφόρηση που έλαβα, η προκαθορισμένη ημερομηνία (1η Ιουλίου) αναβλήθηκε προκειμένου να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες και οι πρόβες και να ανακοινωθεί η εκδήλωση στον κόσμο.

Εξάλλου τέτοιες κορυφαίες καλοκαιρινές εκδηλώσεις εκτός από την σπουδαία πολιτιστική τους συμβολή, δίνουν και ζωή στον τόπο μας και φέρνουν πολλούς και νέους επισκέπτες στην πόλη μας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

 Με τιμή
Πέτρος Φιλίππου
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαρωνικού
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Σαρωνικός Συνεργασία»

 

* Η αρχική φωτογραφία από το FB του Τμήματος Ελληνικών Χορών του Νομικού Προσώπου «Αριστόδικος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.