Αρχική Αθλητικά Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

Σημαντικές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με διεθνές ενδιαφέρον και ισχυρό τουριστικό αποτύπωμα, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου στην Ελλάδα, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού για διαρκή προβολή και προώθηση των ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας και ειδικότερα του πολιτιστικού και του αθλητικού.

Συγκεκριμένα, εκδηλώσεις με γενικό τίτλο «REST@ART Cultural Tourism 2019», οι οποίες περιλαμβάνουν σειρά πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα πολυτελή καταλύματα της Ρόδου, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Πάρου, της Νάξου και της Πάτμου ξεκίνησαν στις 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 30 Νοεμβρίου. Στόχος των εκδηλώσεων αυτών, στις οποίες συμμετέχουν περισσότεροι από 180 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, είναι η ενεργοποίηση των επιχειρηματιών του τουρισμού ώστε να εντάξουν ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις στο παρεχόμενο προϊόν της φιλοξενίας. Σημειώνεται ότι κατά τη φετινή διοργάνωση θα υλοποιηθούν επιπλέον στοχευμένα press trips Ευρωπαίων δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της συνεργασίας των διοργανωτών με την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.