Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με υπογραφή της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά προχωρά το έργο της μαρίνας...

Με υπογραφή της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά προχωρά το έργο της μαρίνας Μεσολογγίου για την Δυτική Ελλάδα

Με υπογραφή της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά προχωρά το έργο της μαρίνας Μεσολογγίου για την Δυτική Ελλάδα
Celestyal Cruises

Με την υπογραφή της Υπουργού Τουρισμού κας  Έλενας Κουντουρά,  επιλύθηκαν τα χρόνια προβλήματα στη λειτουργία της μαρίνας  Μεσολογγίου, και προχωρά  το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο για την πόλη του Μεσολογγίου και συνολικά για τη Δυτική Ελλάδα. 

Η Υπουργός υπέγραψε με το φορέα διαχείρισης  “ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ A.E.” την τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου,  στις 2 Μαΐου 2019, η οποία

  • επιλύει οριστικά τα σωρευτικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί  από το 2009 και εμπόδιζαν να προχωρήσει το έργο
  • ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση των έργων της επένδυσης με σκοπό την άμεση λειτουργία της μαρίνας.

Η υπογραφή της νέας σύμβασης έγινε σε συνέχεια της  υπ΄αριθμ. 650/14.01.2019 Κοινής Απόφασης που υπέγραψε η  Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  κ. Σωκράτης Φάμελλος, και η οποία  αφορούσε στην τροποποίηση της χωροθέτησης και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου.

Την Υπουργό Τουρισμού ευχαρίστησαν για την ισχυρή πολιτική της βούληση και τις προσπάθειές της τα τρία τελευταία χρόνια να αρθούν όλα τα εμπόδια και να δοθεί λύση ώστε να προχωρήσει το έργο,  σε συνάντησή τους στο Υπουργείο ο κ. Jο Peter Mennen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του φορέα διαχείρισης, ο κ.  Δημήτρης Παπαδημητρίου, νομικός σύμβουλος του φορέα διαχείρισης, καθώς και η κα Σπυριδούλα Ξυνού, γραμματέας του φορέα. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από πλευράς Υπουργείου, η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Γεωργία Καραστάθη και  η αν. προϊσταμένη της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών κα Αλεξάνδρα Παπαλιάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.