Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά “Polis 1907”: Η απόλυτη εμπειρία κυπριακής φιλοξενίας με την υπογραφή της Louis...

“Polis 1907”: Η απόλυτη εμπειρία κυπριακής φιλοξενίας με την υπογραφή της Louis Hotels

“Polis 1907”: Η απόλυτη εμπειρία κυπριακής φιλοξενίας με την υπογραφή της Louis Hotels

Υλοποιώντας την πολιτική της για προώθηση εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων που προβάλλουν την κυπριακή παράδοση και φιλοξενία, η Louis Hotels ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του νέου της boutique hotel “Polis 1907”. Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα ξαναζωντανεύει και γεμίζει ζωή περιμένοντας τους ντόπιους και ξένους να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας.

Το αρχοντικό κατασκευάστηκε το 1907 με παραδοσιακές μεθόδους της εποχής και κλασσική αρχιτεκτονική γραμμή. Αρχικά, ανήκε σε εύπορη οικογένεια ενώ στο πέρασμα των χρόνων είχε μετατραπεί σε αγορά καθώς ήταν το μεγαλύτερο κτήριο στην Πόλη Χρυσοχούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την περίοδο 1949 μέχρι και το 1955 το κτήριο αποτέλεσε το πρώτο Γυμνάσιο Πόλεως, απόφοιτοι του οποίου ζουν ακόμα στην περιοχή.

Το πανέμορφο αυτό κτήριο ανακαινίστηκε πλήρως προσθέτοντάς του όλες τις σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας πάντα τη σύνδεση με το κυπριακό πολιτισμό σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Mε την μίξη αυτών των στοιχείων, η παράδοση συνδυάζεται με τη διακριτική πολυτέλεια δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το κάθε δωμάτιο διατηρεί το δικό του χαρακτήρα, με έντονα τα στοιχεία τοπικής παράδοσης και κουλτούρας.

Το Polis 1907 διαθέτει πανέμορφο κήπο, ο οποίος είναι ο απόλυτος χώρος ηρεμίας και χαλάρωσης. Στο ισόγειο του Polis 1907 δημιουργήθηκε το ασιατικό εστιατόριο Akakiko όπου η ασιατική κουζίνα “συναντά” αρμονικά το παραδοσιακό στοιχείο. Στην όμορφη αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφέ και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Κάντε τις κρατήσεις σας μέσω του Online Loyalty Scheme της Louis Hotels και επιβραβευθείτε με την πρώτη κιόλας κράτηση! Mε την δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 3% και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σας κράτηση σε ένα από τα 25 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

Απολαύστε φέτος τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, www.louishotels.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.