Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Sky Express θα μεταφέρει το Άγιο Φως σε Κέρκυρα, Χανιά, Κω...

Η Sky Express θα μεταφέρει το Άγιο Φως σε Κέρκυρα, Χανιά, Κω και Κάρπαθο

Η Sky Express θα μεταφέρει το Άγιο Φως σε Κέρκυρα, Χανιά, Κω και Κάρπαθο

Η Sky Express, πιστή στις πασχαλινές παραδόσεις και έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας και της εορτής του Πάσχα, θα μεταφέρει το  Άγιο Φως σε Κέρκυρα, Χανιά, Κω και Κάρπαθο, αμέσως μετά την άφιξη του από τα Ιεροσόλυμα.

Πιο συγκεκριμένα, το Άγιο Φως θα φτάσει στην Κέρκυρα, στα Χανιά και στην Κω με τις προγραμματισμένες πτήσεις της Sky Express από Αθήνα. Έκτακτη πτήση έχει προγραμματιστεί με έξτρα αεροσκάφος (μη εμπορική πτήση) από Αθήνα προς Κάρπαθο, με σκοπό και μόνο την μεταφορά του Αγίου Φωτός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πτήσεων:

Αθήνα – Κέρκυρα: 19:30- 20:45

Αθήνα – Χανιά: 19:30- 20:30

Αθήνα – Κως: 18:30- 19:25

Έκτακτη ειδική πτήση

Αθήνα – Κάρπαθος: 18:45 – 19:55

Ειδικά για το Μεγάλο Σάββατο, το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων του δικτύου της Sky Express θα προσφέρει σε όλο το επιβατικό κοινό πασχαλινές λαμπάδες!

Η Sky Express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, πραγματοποιώντας πάνω από 30.000 πτήσεις ετησίως, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη τη χώρα. Διαρκής στόχος της εταιρίας είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επιβατών, οι οποίοι το 2018 ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.