Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Marketing Greece: Marketing Strategy 2019

Marketing Greece: Marketing Strategy 2019

Marketing Greece: Marketing Strategy 2019

Με την νέα τουριστική σεζόν να έχει μόλις ξεκινήσει η Marketing Greece παρουσιάζει τον στρατηγικό της σχεδιασμό για το 2019 και αναλύει την στρατηγική της.

Μέσα από τον εμπλουτισμό και την προβολή εξειδικευμένων προϊόντων/εμπειριών, την περαιτέρω διείσδυση στις κύριες αγορές και την ενδυνάμωση παρουσίας της χώρας στις αγορές της Αμερικής και του Καναδά, η Marketing Greece στοχεύει στην αύξηση της τουριστικής δαπάνης, την άμβλυνση της εποχικότητας και την καλύτερη γεωγραφική κατανομή.

Με στρατηγικό άξονα τη σύνθεση δυνάμεων και συμμαχιών, η Marketing Greece ενισχύει την εξωστρέφειά της και την επαφή της με το σύνολο της τουριστικής αγοράς αναπτύσσοντας νέα μοντέλα συνεργασιών με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Για το 2019 το ανθρώπινο στοιχείο, που αποτελεί και το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας όπως προκύπτει μέσα από έρευνες, τοποθετείται στον πυρήνα του ολοκληρωμένου destination marketing plan της εταιρείας. Πρωτότυπες καμπάνιες που αναδεικνύουν την επαφή με τον άνθρωπο, Oh My Greece | Unlock the feelingκαμπάνια, καινοτόμες digital δράσεις που εστιάζουν στην προβολή ανθρωποκεντρικών εμπειριών, διευρυμένες ενέργειες δημοσιότητας με concept Live it Like a Local, επανασχεδιασμός του www.discovergreece.com και επανατοποθέτηση του ως καινοτόμο στην αγορά των DMOs διεθνώς, είναι μέρος των projects που η Marketing Greece έχει σχεδιάσει και υλοποιεί.

«Η χάραξη στρατηγικής και ο σχεδιασμός στοχευμένων ενεργειών αποτελούν το σημείο εκκίνησης του ετήσιου marketing plan που εκπονούμε. Για εμάς το destination marketing δεν περιορίζεται απλά σε μια σειρά δράσεων αλλά προϋποθέτει την ανάλυση του ανταγωνισμού, την περιγραφή των στόχων και των εργαλείων, την ανάπτυξη συνεργασιών και συνεργειών και φυσικά την υιοθέτηση διεθνών travel trends. Στοιχεία που μας επιτρέπουν να είμαστε ευέλικτοι και πιο κοντά στο ταξιδιωτικό κοινό δημιουργώντας νέους διαύλους επικοινωνίας και αμεσότερης επαφής.

Παράλληλα, για το 2019 συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας μας μέσα από την αξιοποίηση του ερευνητικού έργου του ΙΝΣΕΤΕ, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών με DMOs διεθνώς, τη συμμετοχή μας σε destination marketing courses. Η διαρκής εξέλιξή μας είναι βασική προτεραιότητα για την επίτευξη των στόχων μας» δήλωσε σχετικά η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.