Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FORUM ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

FORUM ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

FORUM ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Celestyal Cruises
Η Palladian Conferences διοργανώνει το INVESTMENTS &LEGAL FRAMEWORK FORUM, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Το συνέδριο θα συντονίσει ο δικηγόρος και δημοσιογράφος, Αντώνης Παπαγιαννίδης.
 
Τα τελευταία χρόνια, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι επενδύσεις και οι εξαγορές πρωταγωνιστούν στην προσπάθεια για την επαναφορά της ελληνικής οικονομίας σε ρυθμούς ανάπτυξης. Στο συνέδριο θα αποδειχθεί, με βάση case studies, πως το υφιστάμενο σύνθετο και γραφειοκρατικό νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την προσέλκυση επενδύσεων από το εξωτερικό και το εσωτερικό, αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν και προτάσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου που αποτελούν προϋπόθεση για τη δημιουργία του κατάλληλου επενδυτικού κλίματος.
 
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
 
Ενότητα Ι: ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
 
Ενότητα ΙΙ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
 
Ενότητα III: ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ VERSUS ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
 
Ενότητα ΙV: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ – ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
 
CASE STUDIES
-Ενέργεια
-Τουρισμός
-Συμβάσεις Παραχώρησης
-Διαιτησία
 
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των χορηγών εταιρειών PwC, Ελληνικός Χρυσός, FDMA Law Firm, KLC Law Firm, Lambadarios Law Firm και Σταυρόπουλος & Συνεργάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.