Αρχική Αθλητικά Στις 7 Απριλίου ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με τη συμμετοχή 20...

Στις 7 Απριλίου ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με τη συμμετοχή 20 Δήμων του νομού Αττικής

ΔΕΚΑ ημέρες απομένουν για τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οι 20 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 7 Απριλίου, 2019 – από τις 10:00πμ έως τις: 12:00μμ. Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης. 

Δείτε τους χάρτες των διαδρομών των Δήμων

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων συνεχίζονται και γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του Όλοι Μαζί Μπορούμε ή της Viva.gr . Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: SevenSpots – Reload – WIND – Yolenis – Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – VIVA Τεχνόπολις – VIVA Σύνταγμα.  Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.