Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ»

«ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ»

«ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ»

Ανοικτή Επιστολή προς τους Δημότες

Αγαπητές φίλες,
Αγαπητοί φίλοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε από τον Ιανουάριο του 2019 ο συνδυασμός μας «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ενοικίασε γραφεία επί της Πλατείας Ευαγγελιστρίας στα Καλύβια, για τις προεκλογικές ανάγκες του συνδυασμού μας. Προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και στις 18-1-2019 καταθέσαμε σχετική δήλωση στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυβίων.

Στη συνέχεια την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στον εν λόγω χώρο διοργανώσαμε την πρώτη μας συγκέντρωση δεδομένου ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν μας παραχώρησε το Αμφιθέατρο του Δήμου που είχαμε ζητήσει.

Μερικές ημέρες πριν πληροφορηθήκαμε ότι η παράταξη του κ. Σωφρόνη μίσθωσε το κτίριο δίπλα από τα γραφεία μας, το οποίο δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στις 26-3-2019.

Στις 28-3-2019 η προαναφερόμενη Αστυνομική Αρχή εξέδωσε απόφαση, χορηγώντας άδεια στον κ. Σωφρόνη και απέρριψε την κατατιθέμενη από τον Ιανουάριο αίτησή μας, όπως τυπικά ορίζει ο νόμος.

Πέρα όμως από το τυπικό, σαφώς και τίθεται ένα τεράστιο θέμα ηθικής τάξης και κατάχρησης εξουσίας για την προεκλογική διαδικασία.

Είναι γνωστό ότι στην Κεντρική Πλατεία των Καλυβίων υπάρχουν πολλά κτίρια προς ενοικίαση. Η κίνηση αυτή πανικού να επιλέξει το διπλανό κτίριο έχει να κάνει μόνο με την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει κλίμα σύγκρουσης και άγονης αντιπαράθεσης.

Αγαπητές φίλες,
Αγαπητοί φίλοι,

Εμείς δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτήν τον κατήφορο. Θέλοντας να συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός ήπιου προεκλογικού κλίματος και με δεδομένου ότι επικεντρωνόμαστε στην επόμενη μέρα του Δήμου μας και στις προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων του, δε θα ασχοληθούμε με τις αλαζονικές μικρότητες του κ. Δημάρχου και του προσφέρουμε και το δικό μας γραφείο.

Θεωρούμε πιο σώφρον να μετακινηθούμε σε άλλο κτίριο, επίσης στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας (εκεί που δεν έβρισκε ο κ. Σωφρόνης!!!), παρά να επιδοθούμε σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με την αλαζονική συμπεριφορά του κ. Σωφρόνη.

Οι κρίσεις δικές σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.