Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Art Makes a Difference | Makedonia Palace Hotel

Art Makes a Difference | Makedonia Palace Hotel

Το Makedonia Palace Hotel σε συνεργασία με τον σύμβουλο τέχνης Θάνο Λούδο παρουσιάζει έκθεση έργων γλυπτικής του Στάθη Αλεξόπουλου με τίτλο «Art Makes a Difference», η οποία λαμβάνει χώρα στο κεντρικό λόμπυ του ξενοδοχείου μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Η έκθεση απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, όσο και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και τα γλυπτά είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Ο Στάθης Αλεξόπουλος οικειοποιείται την τεχνική της μουμιοποίησης στην αρχαία Αίγυπτο για να ξανά προσδιορίσει τη φόρμα κρατώντας την αιχμάλωτη μέσα στο χρόνο. Τα έργα συνδέουν το παρελθόν με το παρόν φέρνοντας κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης ενώ, τα περισσότερα από αυτά, χαρακτηρίζονται από κόμβους οι οποίοι διαμορφώνονται από τυλιγμένους  ιμάντες που τα περιζώνουν.

Μεταξύ των πέντε επιλεγμένων γλυπτών, στην έκθεση παρουσιάζεται το γλυπτό μεγάλων διαστάσεων, με τίτλο «LOVE ME», που δημιουργήθηκε ειδικά για το ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.