Αρχική General ΣΕΓΑΣ και ΕΚΚΑΝ φροντίζουν την καρδιά των δρομέων του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

ΣΕΓΑΣ και ΕΚΚΑΝ φροντίζουν την καρδιά των δρομέων του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

ΣΕΓΑΣ και ΕΚΚΑΝ φροντίζουν την καρδιά των δρομέων του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Δρόμος αντοχής ο ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας έχει γίνει αφορμή να δοκιμάσουν τα όρια τους χιλιάδες νέοι, αλλά και έμπειροι δρομείς. Ως διαδρομή υψηλών απαιτήσεων είναι απαραίτητο οι συμμετέχοντες όχι μόνο να εστιάζουν κατά την προετοιμασία τους στη σωστή προπόνηση και τη διατροφή, αλλά και στον προαθλητικό έλεγχο.

Για τον λόγο αυτό και φέτος ο ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων) και ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας συνεργάζονται με το Ειδικό Κέντρο Καρδιάς Αθλητών και Νέων (ΕΚΚΑΝ), της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφέρουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν με πλήρη καρδιολογικό προαθλητικό έλεγχο (λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, και, κατά περίπτωση, περαιτέρω παρακλινικές εξετάσεις).

Στόχος είναι ο εντοπισμός των αθλητών αυξημένου κινδύνου, η έγκαιρη διάγνωση υποκείμενης καρδιαγγειακής νόσου, ο καθορισμός επιπέδου φυσικής δραστηριότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία από Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-16:00 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι της συμπλήρωσης των ελευθέρων ραντεβού)

Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 99, Αθήνα – Ιλίσια, 11527
Τηλ.210-7231780
Fax:210-7256535
Email: ekkan@med.uoa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.