Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Japan Festival, Η μοναδική οργανωμένη προσπάθεια στην Ελλάδα συλλογικής παρουσίασης της Ιαπωνίας

Japan Festival, Η μοναδική οργανωμένη προσπάθεια στην Ελλάδα συλλογικής παρουσίασης της Ιαπωνίας

Φεστιβάλ Ιαπωνικού Κινηματογράφου 2019

Το “Athens Bushido center” και το “New York College”, σε συνεργασία με την ελληνική κοινότητα Cosplay “Cosplayers//GR” και με την υποστήριξη του “Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου” σας προσκαλούν στο μοναδικό ελληνικό Convention Ιαπωνικής Κουλτούρας, Anime / Manga, Videogames & Cosplay, “Japan Festival 2019”!

– Τοποθεσία: New York College ( Αμαλίας 38, Σύνταγμα, Αθήνα )
– Ημερομηνία: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019
– Ώρες Έναρξης & Λήξης: 10:00 – 21:00
!!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!

Θα βρείτε:
– Δεκάδες Εκθέτες Ιαπωνικής Θεματολογίας
– Ιαπωνικό Anime / Manga / Culture Merchandise
– Ιαπωνικά Retro και σύγχρονα Videogames
– Cosplay Photobooth, Workshop & πάρα πολλά Cosplay
– Επιδείξεις Πολεμικών και άλλων Ιαπωνικών Τεχνών
– Καλλιτέχνες Ιαπωνικού Σχεδίου
– Ομιλίες Ιαπωνικής Θεματολογίας
– Παρουσιάσεις & Workshops Ιαπωνικής Κουλτούρας
– Ιαπωνικό Φαγητό
– Maid Cafe

Η μοναδική οργανωμένη προσπάθεια στην Ελλάδα συλλογικής παρουσίασης της Ιαπωνίας, μέσα από όλες της εκφάνσεις του πολιτισμού της, με σκοπό την επαφή του ευρύ κοινού με τον Ιαπωνικό Πολιτισμό, Τέχνες και σύγχρονης Pop Culture! Διαχρονικός στόχος της διοργάνωσης η συσπείρωση όλων τα σχετιζόμενων ατόμων, εταιριών, οργανισμών, οργανώσεων και όσων ασχολούνται σοβαρά με την Ιαπωνία, υπό την στέγη μιας μεγάλης ενιαίας εκδήλωσης, η οποία περιλαμβάνει ένα μεγάλο σύνολο εκθετών, παρουσιάσεων, workshops, δραστηριοτήτων και πολλών άλλων! Παραδοσιακή Ιαπωνική Κουλτούρα, Anime & Manga, Videogames, Cosplay, Πολεμικές Τέχνες, Μουσική, Κινηματογράφος, Σχέδιο, Φαγητό και πάρα πολλά άλλα, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, σε ένα μέρος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.