Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά easyFerry.com : Η EASYGROUP ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ FERRYHOPPER ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

easyFerry.com : Η EASYGROUP ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ FERRYHOPPER ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

easyFerry.com : Η EASYGROUP ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ FERRYHOPPER ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy (easy family of brands www.easy.com), ενώνει τις δυνάμεις της με το Ferryhopper και δημιουργούν μια νέα μηχανή αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, την easyFerry.com. H νέα πλατφόρμα www.easyferry.com έρχεται να συνδυάσει το πασίγνωστο εμπορικό σήμα της easyGroup με την καινοτομία και τις έξυπνες υπηρεσίες που παρέχει το Ferryhopper.

Η easyFerry απευθύνεται σε επιβάτες που ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς σε ελληνικούς προορισμούς, σύντομα όμως θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της παρέχοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές όπου τα easy brands δραστηριοποιούνται.

Το Ferryhopper είναι μία ελληνική startup εταιρεία που ξεκίνησε το 2017 και δημιούργησε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που -μέσα από διαφορετικές λειτουργίες- μετατρέπει τη διαδικασία online κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σε μια απλή και ευχάριστη εμπειρία. Χάρη σε καινοτόμες λειτουργίες όπως τα δρομολόγια με ανταπόκριση, η online διαχείριση κράτησης εισιτηρίων, η κράτηση πολλαπλών διαδρομών και πολλές ακόμα, η πλατφόρμα www.ferryhopper.com κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά. Το 2018 η εταιρεία ήταν ο μεγάλος νικητής του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018».

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και πρόεδρος της easyGroup δήλωσε: “Η easyFerry θα φέρει τον παραδοσιακό τρόπο αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της τον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο να κλείνουν τα εισιτήριά τους. Ανυπομονώ να κλείσω τα εισιτήριά μου για τις Σπέτσες που πάντα αγαπούσα.”

Ο Χρήστος Σπαθαράκης, ένας εκ των ιδρυτών του Ferryhopper δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία:

“Λίγους μήνες μετά τη διάκρισή μας με το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2018» , είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για εμάς να συνεργαζόμαστε με την easyGroup, έναν κολοσσό στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών. Είμαστε σίγουροι πως το κοινό της easyGroup θα ενθουσιαστεί με αυτή τη νέα προσθήκη στην οικογένεια των υπηρεσιών easy και θα διαλέξει την easyFerry για τα ταξίδια του στις ελληνικές και ευρωπαϊκές θάλασσες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.