Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To INΣΕΤΕ φέρνει στην Αθήνα τη Lausanne Hospitality Consulting «Maximizing Revenue &...

To INΣΕΤΕ φέρνει στην Αθήνα τη Lausanne Hospitality Consulting «Maximizing Revenue & Managing Distribution»

To INΣΕΤΕ φέρνει στην Αθήνα τη Lausanne Hospitality Consulting «Maximizing Revenue & Managing Distribution»

Το ΙΝΣΕΤΕ, φέρνει στην Ελλάδα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Ecole hôtelière Lausanne.

25 επαγγελματίες στον τομέα των πωλήσεων και της διαχείρισης εσόδων ξενοδοχείων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με τίτλο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής» (Maximizing Revenue & Managing Distribution), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου, 2019. Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και διανομής, τεχνικές αύξησης εσόδων, διάγνωση χαμένων ευκαιριών πώλησης, κ.α.

Το ΙΝΣΕΤΕ, συνεχίζοντας την εκπαιδευτική του δράση, καλύπτει μεγάλο μέρος του κόστους συμμετοχής, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση με συμβολικά κόστη συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.