Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 9ο Κυνήγι Θησαυρού: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥ

9ο Κυνήγι Θησαυρού: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥ

9ο Κυνήγι Θησαυρού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το 9ο Κυνήγι Θησαυρού, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και προσκαλεί τους Αθηναίους με τις οικογένειές τους, να ανακαλύψουν μουσεία και μνημεία της Αθήνας.

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μικρά αναμνηστικά της συμμετοχής τους.

Η εκκίνηση-εγγραφή φέτος θα γίνεται στο καφέ «Ο Κήπος του Μουσείου», Πατησίων 44, έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 12.

Το Κυνήγι Θησαυρού φέτος θα κινηθεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Επιγραφικό Μουσείο και την περιοχή του Πεδίου του Άρεως.

Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Αθήνας.

Το Σωματείο μας ελπίζει ότι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, όλοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αυτή, για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα της ιστορίας της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.